Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nije bitno što za 1,4 milijuna doza cjepiva istječe rok, a platili smo ih?

23.09.2021. u 14:03

Slovenci zaposleni u obrazovanju moraju biti cijepljeni, a testiranje je radna obveza. Odbiju li ga, mogu dobiti otkaz

Komentara 7

JO
jorgen
14:13 23.09.2021.

"...Hrvati su se vratili s godišnjih" - da, ali autorica članka sasvim "slučajno" u svojem naumu svođenja odgovornosti (čitaj: krivice) na hrvatske građane potpuno ignorira činjenicu da je kroz RH prodefiliralo 8 MILIJUNA turista koje se NIJE kontroliralo na granicama. Svaki pokušaj svođenja krivice na hrvatske građane je maliciozan, zlonamjeran i omalovažavajući te treba rezultirati sankcijama zbog nepoštivanja minimuma novinarske profesionalnosti.

Avatar Mega_London
Mega_London
14:38 23.09.2021.

Bitno je, kako nije? Ali ne građanima, pogotovo ne necijepljenima, nego neka se Vlada zapita tko joj je savjetovao da uzmu toliko puno cjepiva. I još su uzeli 300.000 ovog novog, kojeg će vjerojatno također u velikoj mjeri morati baciti/donirati.

DU
Deleted user
14:40 23.09.2021.

Može ih novinarka sve sebi ubrizgati. Da se ne baca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije