Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGETSKA NEOVISNOST

Je li ovo izlaz iz krize? Donosimo plan za neovisnost, Hrvatska želi proizvoditi 80 posto energije

24.10.2021.
u 06:59

Najbolje resurse Hrvatska ima za proizvodnju zelene energije, a za 30 godina planira proizvoditi svu struju za vlastite potrebe

Komentara 21

Avatar Vlad korbač
Vlad korbač
07:25 24.10.2021.

Davno je bio 25.06.1991., dan kad smo se osamostalili. I što smo od tada do sada naučili? Jedino da hrvatski političari kada dođu na vlast ispune sva o b e č a nj a. Obečanja data sebi. Tko to nijeje dosad naučio, nikad ni neće. I vjerovat će do smrti u obečanja koja su takva da bi bilo lakše povjerovati u istinitost događaja u b a j k a m a brače Grimm i Hansa Christijana Andersena.

DU
Deleted user
08:31 24.10.2021.

Jedini realan komentar ovakve budalaštine je onaj o svizcu.

YE
yelloman
08:46 24.10.2021.

55% energije proizvedene u Hrvatskoj dolazi iz hidro elektrana. Jedan od vecih potrosaca u svakoj kuci je bojler. U Dalmaciji skoro nema po krovovima solarnih grijaca vode a miljuni turista i domacih se svakodnevno tusiraju. Drzava treba dati maksimalne potpore da se na svaku kucu postavi solarni grijac vode sto bi odteretilo potrosnju struje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?