Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dayton je projekt SAD-a i samo on može pomoći da se ‘popravi’

31.08.2021. u 16:16

Naivno je vjerovati da bi tri regionalne zemlje uz posvađane bh. lidere postigle ikakav, a pogotovo bolji sporazum od onog iz Daytona

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
16:46 31.08.2021.

BiH je jedna drzava🇧🇦, bila i mora biti! Bio bi apsurd napravit Genocid i poklonit RS Srbiji, onda bi svatko moga tako osvajati teritorije, cemu onda medunarodna priznanja?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
17:48 31.08.2021.

Ma koji Dayton. Taj Sporazum više ne postoji niti 50% od izvornog. Zahvaljujuci lopovima tzv Visokim predstavnicima.

IV
IVRI
19:14 31.08.2021.

BIH je protektorat i nema perspektive kao ni Afganistan. Srbi i Hrvati ni pod koju cijenu ne žele živjeti u islamistički obojenoj državi. Čemu onda odugovlačenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije