Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tihomir Jakovina

'Ne može biti popularan netko tko radi na važnim reformama'

tihomir jakovina
Robert Anić/PIXSELL
05.01.2014.
u 18:12

Govoreći o poražavajućim rezultatima mljekarskog sektora u kojem je od 2003. do danas nestalo 48.000 proizvođača mlijeka Jakovina je rekao kako negativni trendovi nisu vezani samo za Hrvatsku, već za cijelu EU.

Ne može biti popularan netko tko radi na važnim reformama i ispravlja sve ono što je krivo rađeno u posljednjih 10-ak godina, rekao je ministar Tihomir Jakovina u HRT-ovoj emisiji Plodovi zemlje komentirajući ankete prema kojima je najomraženiji političar.

Govoreći o poražavajućim rezultatima mljekarskog sektora u kojem je od 2003. do danas nestalo 48.000 proizvođača mlijeka Jakovina je rekao kako negativni trendovi nisu vezani samo za Hrvatsku, već za cijelu EU.

Kao razloge naveo je to što u Hrvatskoj godinama nije napravljena zemljišna reforma, visoku cijenu kapitala, prezaduženost stočara, stočari imaju nedovoljno zemljišta, a obrazovna i tehnološka proizvodnost je ispod prosjeka EU.

>> Jakovina iz 'protesta' odsjeo u hotelu za 500 dolara na noć

Komentara 22

DU
Deleted user
19:59 05.01.2014.

Ovaj lik nije uspio "provesti reformu" u svojoj najobičnoj poljoprivrednoj apoteci, i takvom nesposobnjakoviću je dana na vođenje cijela poljoprivreda. Užas!

MO
moskito
18:31 05.01.2014.

Ma ljudi dali ste danas slusali tog nazovi ministra. Cudi me ta takva osoba cisti diletant preziva se Ministar. Taj nezna niti usta otvoriti a kad nesto kaze cisto smece. Pametnije bi odgovaralo dijete od 10 god. A to stoo je lopov i lazov i ipak ostao u Zokijevu jatu trebao bi davno da se izgubi iz politike. Bijeda i smece jednog ministra. Ali takvih ima samo u Zokijevoj kukuvladi jer on jadan nevidi tko mu rupu kopa ali ce uskoro doznati. On je toliki budala da radi jedne ruke-jednog glasa drzi lopove, lazove u svojoj jadnoj vladi.

Avatar tajar
tajar
19:49 05.01.2014.

Što je Jakovina ispravio i na kojim to važnim reformama radi ne zna nitko osim njega samoga, a možda niti on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?