Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.09.2012. u 12:00

Nevenka Bečić, neugodno se iznenadila kada je od Kerumova prijatelja Ivice Livaje zatražila povrat 500.000 eura.

Rajko Ostojić, ministar zdravlja, neugodno je iznenađen i čak “šokiran” konferencijom za novinare koju su organizirali Hrvatski liječnički sindikat i Hrvatska liječnička komora. “Kad sam čuo najavu konferencije pod nazivom “Jesu li hrvatski liječnici preplaćeni neradnici?”, bio sam uvjeren da je to reakcija na skandalozne izjave dr. Ante Ćorušića, predstavnika HDZ-a”, izjavio je ministar za Jutarnji list. Zar ministar Ostojić nije pomislio da bi se u tom slučaju i konferencija drukčije najavila?

Tajnici rekao da operira pa krenuo u Palainovku

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a, neko se vrijeme ne javlja novinarima Slobodne Dalmacije. Prgometova tajnica u klinici danima ispričava doktora zbog prezauzetosti i “cjelodnevnog boravka u operacijskoj dvorani.” Tajnica očito nije primijetila da se dr. Prgomet u srijedu iskrao iz operacijske dvorane i u 10 ujutro otišao na “tajni sastanak.” Sastanak, ispostavit će se, bio je sve samo ne tajan, jer se na terasi poznatog kafića Palainovka Drago Prgomet sastao s otpisanim stranačkim kolegama Jadrankom Kosor i Vladimirom Šeksom, a za sve su doznali i novinari. Zove li se Prgometova tajna operacija: povratak otpisanih?

Kerumov prijatelj preveslao 
Nevenku Bečić

Nevenka Bečić, neugodno se iznenadila kada je od Kerumova prijatelja Ivice Livaje zatražila povrat 500.000 eura. Nema problema, rekao joj je Livaja, a onda – odveo svoju tvrtku u stečaj. Učio je od najboljih.  

Bandićeva ručna imovina vrijedi pola milijuna kuna

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, nakon povlačenja Ive Sanadera sa scene ima najskuplju kolekciju satova među aktivnim političarima. Jutarnji list izračunao je da ure koje Milan Bandić nosi na zapešću vrijede otprilike pola milijuna kuna, a samo Audermars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph stoji najmanje 143.000 kuna. 
Ako ministar financija Slavko Linić u sklopu poreza na imovinu odluči udariti i na ručne satove, Bandić će skupo platiti svoje “čuke”. 

 

Komentara 2

VE
velikazmija
17:20 14.09.2012.

a hoću li smiti kakiti ako ne platim porez i na to --

HD
Harvey-dent
23:09 14.09.2012.

A zasto nitko ne ispita otkud Bandicu skupi rucni satovi? Od place?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?