Naslovnica Marketing

Doznajte sve o dresuri, hrani i njezi za svoje kućne ljubimce

Nova stranica ljubimci.24sata.hr namijenjena je svima koji vole životinje! Tu vas čekaju savjeti i odgovori na sva pitanja o ljubimcima, ali i šaljive snimke te korisni alati...
16. travnja 2013. u 13:41 3 prikaza
24sata ljubimci (1)
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Kao djeca ili kao odrasli, svi smo maštali o najboljem prijatelju iz životinjskog svijeta – neki su željeli psa, neki zamorčića, a neki ribicu. Mnogima se ta želja ostvarila te i danas svoje najljepše uspomene vežu uz kućne ljubimce. Bez obzira na veličinu ili boju, oni su tu da nam izmame osmijeh na lice ili pruže utjehu i zaštitu, a vlasnici su suglasni da ih samo najboljom brigom i bezuvjetnom ljubavlju mogu nagraditi za sve radosne trenutke koje im oni pružaju.

Kako bi briga bila potpuna, portal 24sata.hr za sve ljubitelje životinja pripremio je novu stranicu koja će vas svakodnevno voditi kroz zadivljujući svijet kućnih ljubimaca. Ako ste ponosni vlasnik neke životinje ili to tek planirate postati, posjetite stranicu ljubimci.24sata.hr i pronađite odgovor na sva pitanja o hrani, dresuri i njezi za svoje ljubimce, ali i brojne druge zanimljivosti te savjete stručnjaka. Vaši će vam psi i mačke te male i egzotične životinje biti zahvalni.

Tu vas čekaju i korisni alati poput Odaberi psa koji će neodlučnima pomoći odabrati pasminu koja odgovara upravo njihovim željama i mogućnostima te Pet friendly karte s prikazom lokacija i popisom javnih prostora u koje je dopušten ulazak kućnim ljubimcima. Ako pak vaš ljubimac ima neki neobičan talent ili ste ga objektivom uhvatili u neobičnoj pozi, u rubriku Daj šapu postavite njegove slike ili videosnimke i nasmijte i ostale posjetitelje stranice!

Nažalost, nemaju sve životinje tu sreću da su dospjele u ruke nekog tko će ih voljeti i brinuti se o njima, stoga, ako razmišljate o nabavci psa ili mačke, razmislite o udomljavanju. Tako ćete besplatno dobiti najodanijeg prijatelja koji će u vaš život donijeti puno veselja, a kako bismo vam olakšali odabir, u rubrici Udomi me naći ćete slike preslatkih životinja koje čekaju vaš topli dom.

Posjetite stranicu ljubimci.24sata.hr svaki dan i pružite svojim ljubimcima najbolju moguću njegu!

I vaš pas može biti zvijezda modne revije!

Kako bi na prigodan način obilježio pokretanje ove stranice, portal 24sata.hr u suradnji s partnerima u subotu 27. travnja u zagrebačkom Centru Kaptol organizira humanitarnu 'Modnu reviju kućnih ljubimaca'. Osim ljubimaca naših zvijezda pout Nataše Janjić, Nevena Ciganovića, Viktora Drage i mnogih drugih, priliku da prošeće modnom pistom, nosi odjeću krojenu po mjeri, uživa u psećoj torti te osvoji razne nagrade dobiva i vaš pas.

Pošaljite nam njegovu sliku do nedjelje 21. travnja te se nakon toga uključite u glasovanje, odaberite četveronožne manekene i priuštite svom psu pravi zvjezdani tretman! Više detalja o prijavi potražite na ljubimci.24sata.hr!

Cijela revija humanitarnog je karaktera jer sav novac koji prikupimo prodajom opreme za ljubimce, ali i njihove vlasnike donirat ćemo Skloništu za nezbrinute životinje grada Zagreba, popularnom Dumovcu.

Elipso

Message