Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za zaposlene žene

Počnite činiti ovih 6 stvari svaki dan i seks vam je zagarantiran

seks
Foto: Thinkstock
07.10.2015.
u 07:45

Ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa prije gozbe. Godit će apetitu

Ako ste na kraju dana toliko umorni da jedino o čemu možete misliti je san, niste usamljeni. Naša tijela ne žude za seksom baš svake večeri – posebno nakon 12 sati  provedenih na poslu. No, postoje male sitne stvari koje možete učiniti već od trenutka kad se probudite. S njima počnite dan i tako pojačajte energiju i nagon za nestašlukom, piše Womenshealth.

1. Imate nekoliko minuta viška tijekom jutarnjeg tuširanja? Zadovoljite se kako bi tjelesni sokovi od jutra kolali bolje i brže. "Što više orgazama žena ima tijekom dana, snažnija joj je i želja za seksom općenito", kaže seksualna terapeutkinja Lori Buckley.

2. Tijekom dana pošaljite nekoliko seksi poruka. Pišite ono o čemu maštate da biste željeli raditi jedno drugome ili ga podsjetite na neki super seks koji vam se oboma urezao u pamćenje.

3. Odjurite u teretanu ili na trčanje jer će se vježbom otpustiti endorfini, takozvani hormoni sreće. Oni će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete znojni, nema ništa bolje nego zajedničko tuširanje.

4. Nema ništa manje uzbudljivo od oporog zadaha i mirisa nezdravog tijela. Zbog toga je pametno njegovati tijelo te paziti na prehranu. Lagani proteini i vegetarijanska jela su najbolji izbor. A ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa prije gozbe. Godit će apetitu.

5. Nema potrebe da se oblačite u korzete i odjeću koja vas stišće i sputava i koju je teško skinuti. Obucite nešto lagano i nježno, u čemu ćete se osjećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osjetiti.

6. Najbitnije je znati da je uzbuđenje snažnije ako smo mentalno prisutni, što zna biti problem ako vam je soba neuredna ili vas muče neodgovoreni e-mailovi. Prije seksa obavite sve što se trebali, a ako u tome i ne uspijete, isključite obveze iz glave i prepustite se užitku. Ako vam ni to ne polazi za rukom, pokušajte se opustiti glazbom, meditirajte, s vremenom ćete u tome i uspjeti budete li uporni. 

>> Ovih 5 stvari volimo raditi u krevetu, no rijetko ćemo ih i priznati

Ključne riječi

Komentara 3

NA
narod1
20:48 08.10.2015.

Kada god pomislim da sam sve najgluplje članke već pročtao, VL me uvijek ugodno iznenadi.

CA
cavecanem
14:26 07.10.2015.

7. pomladite se najmanje 10 godina ako ste preko 50 8. imajte pri sebi uvijek najmanje 10 000 eura keša i još milijun na računu 9. nemojte imati posao tako da ste uvijek slobodni i 10. imajte uz ženu (ako uz ženu (ako baš morate) još pet do šest ljubavnica KOJI BULSHIT od članka

FE
fefellerunt
12:16 08.10.2015.

12 sati u Hrvatskoj rade u 90% slučajeva muškarci, dok žene u 90% rade najviše 4 sata dnevno , a ako bi se gledale one na državnom koritu ( zdravstvo, pravosuđe, obrazovnaje, vojska..) niti 2 sata dnevno . zato beskorisnee hrvatice imaju dovoljno vremnea za uljepšavanja i bjesomučno tjeranje u skladu sa svojim izopačenim vrijednostima , a kako im ne bi nešto nedostajalo otimati će naivcima koji su im to omogućili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije