Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naruči na Jelovnik.hr

Zgrabi pizzu za 20 kuna!

Jelovnik.hr te časti!
Jelovnik.hr
10.11.2014.
u 09:10

Odlična ponuda za sve ljubitelje pizze ponovno na Jelovnik.hr-u. Ovaj tjedan donosimo dobru vijest koja će te oduševiti i u trenutku otjerati glad!

Od 10. do 14. studenog 2014. Jelovnik.hr pripremio je slasnu ponudu pizza za samo 20 kuna u odabranim restoranima u Zagrebu i Splitu.

Naručiti je brzo i jednostavno. Restorane koji su uključeni u akciju označili smo markicom. Nakon odabira restorana i željene pizze, klikneš naruči i platiš dostavljaču kada pizze stignu na tvoju adresu.

Ovo je idealna ponuda za sve zaposlene, one koji ne vole kuhati ili jednostavno obožavaju pizzu. Proširi dobru vijest jer pizza povezuje ljude! Pozovi prijatelje i počasti ih sa svima omiljenim jelom!

Posjeti Jelovnik.hr i naruči svoju pizzu sada!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije