Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
služi 20 godina

U zatvoru se udala za osuđenog silovatelja: "Ljubav ne pita tko ste i što ste napravili"

Facebook/Gemma Morgan Vasquez
18.01.2023.
u 14:30

U početku sam mislila kako je to vrlo ozbiljna stvar za koju i treba biti u zatvoru, no sada shvaćam da je bio jako mlad, a i da se u godinama u zatvoru rehabilitirao, kaže Gemma o svom suprugu.

Nedavno se Britanka Gemma Morgan (31), dvije godine nakon što se s njim počela dopisivati, udala za Amerikanca Leonela Vasqueza (31); u čemu ne bi bilo ničeg neobičnog da on nije osuđeni zatvorenik koji je od 2011. godine iza rešetaka, na odsluženju 20-godišnje kazne zbog silovanja.

"Još uvijek osjetim leptiriće u trbuhu svaki put kad on nazove ili kad vidim njegovo ime u poruci", rekla je novopečena mladenka o svom suprugu za NY Post.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

"Ljubav između dvoje ljudi može procvjetati bez obzira na to tko ste i što ste napravili", kaže Morgan koja inače ne gaji iluzije da joj je izabranik nevin, već ju samo, kako ističe, 'nije briga za njegovu prošlost'.

Par se upoznao početkom 2021. kad je Morgan online upisala tečaj španjolskog jezika. Učiteljica joj je tad spomenula da ima sina koji je njen vršnjak i koji je trenutno u zatvoru pa mu je Morgan odlučila poslati poruku.

“Odmah smo se povezali jer imamo isti smisao za humor”, objasnila je.

“Oboje volimo glazbu 90-ih i iste filmove.”

Nakon nekoliko mjeseci razmjene poruka par je počeo razgovarati preko telefona, a u jednom od razgovora joj je Vasquez, na njeno inzistiranje,.detaljno opisao svoj zločin zbog kojeg nije na slobodi.

"U početku sam mislila kako je to vrlo ozbiljna stvar za koju bi trebao dugo biti u zatvoru, no sada shvaćam da je bio jako mlad, a i da se u godinama u zatvoru rehabilitirao", rekla je.

“Ona je žena kakvu nisam zamišljao ni u najljepšim snovima", kaže on o svojoj supruzi i dodaje:

"Ljubav nikoga ne čeka, veselim se izlasku i životu s osobom koja me upotpunjuje".

Djevojka se odlučila preseliti u kombi: 'Imam čak i garažu!'

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:41 21.01.2023.

Bolje bjezi od takvih imat ces problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije