Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi pomoći drugima

Djevojka trikom otkrila da ju je zaručnik prevario: ‘Počeo se čudno ponašati i uznemirio se'

Tik Tok
18.01.2023.
u 13:30

Iako su bili zaručeni i planirali su i djecu, djevojka je shvatila da nije sve kako treba nakon što mu je predložila predbračni ugovor

Kira Arellano na Tik Toku je podijelila sjajan trik kojim je otkrila da ju je dečko prevario. Nakon što je 19-godišnjakinja ulovila vlastitog zaručnika, odlučila je pomoći i ostalim ženama i objasniti o čemu je riječ. Radi se o predbračnom ugovoru koji uključuje klauzulu prema kojoj, ako jedna osoba u vezi vara, druga ima pravo na naknadu za emocionalnu bol, piše NY Post.

Znanstvenici tvrde: Ovo je najlakši način da prebolite prekid veze!

1/5

Iako su bili zaručeni i planirali su i djecu, djevojka je shvatila da nije sve kako treba nakon što mu je predložila predbračni ugovor. Naime, kada je to spomenula, kako bi zaštitila svoje financije i mentalno zdravlje, on se preplašio. 

- Vidjelo se da mu je izrazito neugodno, a kada sam spomenula dio o nevjeri i isplaćivanju naknade, bio je vidno uznemiren. Ipak, tada je vrlo nevoljko potpisao, iako je nakon toga pokazivao sve manje i manje želje da se oženi - rekla je. 

Unatoč tomu što je shvatila da ju je prevario, ili je to namjeravao, Kira mu je odlučila oprostiti jer je, kako kaže, uvjerila samu sebe da ga zaista voli i da joj je potreban. Prije nego što je došla na ideju da sklopi predbračni ugovor, planirala je vjenčanje i čak je i odabrala haljinu.

- Nakon razgovora o predbračnom ugovoru, planiranje se zapravo nije nastavilo. Jednom varalica, uvijek varalica - dodala je.

Tvrdi da ona njega nikada nije prevarila i da je pokušavala "biti najbolja djevojka", no da je njihova veza eskalirala do čestih svađa i onda je ona konačno shvatila da ga ne može "promijeniti". Iako su Arellano i njezin zaručnik u međuvremenu prekinuli, ona se nada pomoći drugima u sličnim toksičnim vezama.

- Jako sam zahvalna što sam izašla iz te veze i spriječila samu sebe da ostanem u braku s nekim tko me ne voli i nikad me nije volio. Definitivno se i dalje oporavljam i ponekad može biti jako teško jer sam stvarno voljela tu osobu, iako znam da me povrijedio i prevario - zaključila je.

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije