Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
City Center one

Tomislav Špiček i Ivana Marić pripremaju domaće specijalitete

City Center one
Foto: Promo
1/5
10.10.2017.
u 12:13

U vikendu od 13. do 15. listopada svi kulinarski putevi vode na jedno mjesto: u City Center one East i West na City Food Festival.

Hrana je tema koja zauzima važno mjesto u svakodnevnom životu, o njoj rado raspravljamo, pratimo kulinarske emisije, imamo omiljene kuhare, razmjenjujemo recepte i savjete te uživamo kada dobijemo pohvale za svoja jela, bez obzira koliko jednostavna ili kompleksna bila. A najbolji način za usavršiti svoje znanje i kulinarsko umijeće jest pogledati najbolje chefove na djelu, upitati ih za poneki savjet i degustirati njihova jela. Stoga u vikendu od 13. do 15. listopada svi kulinarski putevi vode na jedno mjesto: u City Center one East i West na City Food Festival.

Pripadate li skupini koja slijedi načelo: ništa nije slasnije od domaće hrane pripremljene prema tradicionalnim receptima, onda ćete uživati u gastro virtuoznosti omiljenog chefa Tomislava Špičeka koji će pripremiti patku i mlince, ali na svoj, posebni način. Čak je i Angelina Jolie uživala u Špičekovim specijalitetima, a sada je red na vama! Pogledajte kako on to radi, pokupite pokoji savjet i unaprijedite svoje kulinarsko umijeće.

Još jedan tradicionalni recept u kojem svi uživamo prezentirat će pjevačica Ivana Marić koja obožava kuhati za svoju obitelj i prijatelje, a jedan od njenih specijaliteta je burek za kojega su osnovni sastojci, kako kaže, prstohvat strpljenja i šaka ljubavi. Ivana je majstorica u razvlačenju tijesta, a sve trikove za savršen burek će rado podijeliti s vama.

Foto: Promo

Blogerica Domaćica - Sanja Mijac - rado će savjetovati i pokazati kako napraviti pravi domaći džem. Sanja je autorica online riznice recepata koje želi sačuvati od zaborava, a džem kakav su radile naše bake oborit će vas s nogu.

Uz njih, još više od 20 najpoznatijih i najkvalitetnijih domaćih kuhara, slastičara, sommeliera, koktel majstora i food blogera kroz svoje radionice će podijeliti znanje i ukusne zalogaje s vama. A na posebno osmišljenom Book corneru čekaju vas, između ostalih, Nada Roco, Daniela Gajski, Mario Valentić i Mihaela Devescovi čije popularne naslove o hrani ćete moći kupiti po posebnim cijenama, usput popričati i družiti se s autorima te pronaći inspiraciju u brojnim domaćim i stranim kuharicama. Cijeli program provjerite na www.citycenterone.hr.

Uz City Food Festival u rođendanskom vikendu City Centera one kupujte nove kolekcije uz rođendanske popuste, sudjelujte u humanitarnoj akciji 'Daj 5 za ružičasti svijet' i dovedite najmlađe na ultra-zabavni dječji program.

U slast!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije