Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve osim lica

Tetovirao je 90 posto tijela pa kaže: 'Mnogima smeta, ali ja ću nastaviti s većim i boljim tetovažama'

Instagram
13.09.2021.
u 13:30

Prvu tetovažu napravio je 2005. godine, a od tada svaki tjedan napravi jedan novi komad na svom tijelu

Remy je veliki obožavatelj tetovaža i modifikacija tijela, a cijelo svoje tijelo prekrio je tetovažama, osim nekoliko područja na licu koje je ostavio netaknutim. Osim svojih tetovaža, Remy ima piercing i proširivač za uši po cijelom licu, uključujući jedan iznad i ispod usana.

“Već sam neko vrijeme u ovom životu i ljudi su se godinama vezali za različite aspekte mojih tetovaža, ali jedna stvar zbog koje se nikada neću ispričati je da se nastavljam mijenjati i rasti. Radit ću veće i zanimljivije tetovaže bez obzira smeta li to nekima ili ne”, ispričao je Remy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Remy (@ephemeral_remy)

Prema LADBible, nije poznato koliko je Remy točno potrošio na svoje tetovaže tijekom godina, ali kaže da je svota u stotinama tisuća kuna. Međutim, nema planova za stajanjem te planira napraviti još ambicioznije i zanimljivije tetovaže.

"Kad se tetovirate svaki tjedan dugi niz godina, dosegnete mnoge točke koje biste mogli smatrati završetkom svog putovanja. No, u jednom trenutku samo putovanje postaje važnije od komada koje skupljate usput. Ako radite takve stvari samo za izgled, propuštate najbolji dio iskustva”, tvrdi on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Remy (@ephemeral_remy)

Njegova ljubav prema tetovažama započela je 2005. godine kada je napravio svoju prvu tetovažu, a od tada, postupno je cijelo tijelo prekrio crnom bojom. No, voli se prisjećati starog izgleda te na svojim društvenim mrežama redovito objavljuje fotografije bez tetovaža. 

“Ako ste voljeli starije verzije mog izgleda, dobra vijest je da te fotografije još uvijek postoje! Sljedeći koraci bit će još ambiciozniji, stiže još mnogo više!", zaključio je Remy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Remy (@ephemeral_remy)

Hrvati o ljetovanju na našoj obali: "Mislim, iskreno, da su cijene malo prevelike za naš budžet."

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
16:18 13.09.2021.

Nema mjesta na kozi di nema tetovazu

KU
kuramela
14:47 13.09.2021.

Hahaha, nije mu ništa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije