Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Što prvo primijetite na ovoj fotografiji, otkrit će kako vas prijatelji vide

Pogledajte ilustraciju i stvar koju prvu primijetite otkrit će vašu najbolju osobinu.
29. svibnja 2020. u 10:30 2 komentara 14732 prikaza
Foto: Pinterest

Ovo što prvo vidite na ovoj fotografiji, moglo bi vam otkriti vaše najbolje osobine, prenosi Your Tango.

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili starčevo lice, vi ste vrlo pažljiva osoba i uvijek primjećujete i najsitnije detalje. Iznimno brzo prihvaćate i procesuirate nove informacije. Vaši bližnji vole vaše društvo jer ste uvijek izravni i iskreni, ali i vole čuti vaša razmišljanja.

Ako ste prvo ugledali ženu sa slomljenim kišobranom, vi ste iznimno duhovita osoba. Čak i u najtežim situacijama, uvijek imate pozitivan pogled i svaku situaciju uljepšate svojim humorom. Vaši bližnji vole vaše društvo jer se s vama osjećaju sigurno i dobri ste u komunikaciji i davanju savjeta drugima.

Ako ste prvo primijetili cvijeće, vaši bližnji kod vas najviše cijene vašu senzualnost. Vi ste osoba koja će uvijek brinuti o drugim ljudima i pobrinuti se da im bude ugodno, bilo da ih utješite ili samo ponudite grickalicama. Volite zabavljati ljude i imati goste, ali ste i vi sami odličan domaćin. 

Ako ste prvo ugledali ženu s cijelim kišobranom, vi ste iznimno pozitivna osoba. Uvijek zračite pozitivom i to je nešto u čemu vaši bližnji najviše uživaju. Vašim bližnjima često uljepšavate samo vašom pojavom. Iako ponekad mislite da ih živcirate, oni vole vaš pozitivan pogled na svijet.

Pogledajte 'Doodle' challenge koji je zavladao društvenim mrežama:

Optička iluzija Jeste li samotnjak ili društvenjak? Otkrit će vam ova fotografija Optička iluzija Ne znate koje su vam vrline, a koje mane? Ova fotografija to će vam otkriti! SPAR Piletina, svinjetina ili mljeveno? Saznaj jesi li pravi grill majstor ili imaš još puno ćevapa za ispeći?
NASMIJALI SE
Milanović se htio rukovati, Plenković odbio: 'Ti kažeš da je karijes, ja kažem da ne smijemo'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Čak 72% hrvatskih kompanija inoviralo je u zadnje dvije godine: Evo kako su neke od njih otvorile 300 radnih mjesta, a neke transformirale cijele industrije
  • Avatar KimberlyQW82
    KimberlyQW82:

    w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

  • Dezider:

    Kako vezni igrači vide? Sve obuhvate jednim pogledom: i starca i obje žene i cvijeće...