Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke muke po ljetu

Što ponijeti sa sobom na plažu?

dm
Foto: PR FOTO
01.07.2016.
u 10:00

Konačno je stiglo vrijeme godišnjih odmora, ljetnih avantura i bezbrižnih dana provedenih na plažama. Kako bi dani provedeni na plaži i bili upravo takvi morate se pobrinuti još pri polasku iz kuće, apartmana ili hotelske sobe.

Foto: PR FOTO

Naravno, pričamo o torbi za plažu i svemu onome što je potrebno ubaciti u nju kako bismo što duže izdržali na plaži, uhvatili boju i proveli ugodno vrijeme s najdražima.

Kao i uvijek, krećemo s osnovama – veliki ručnik za plažu nezaobilazan je u svakoj torbi, boca hladne vode za hidratiziranje i nezaobilazno ljetno štivo.

Ovo ljeto ne izlazite bez kreme za sunčanje s idealnim zaštitnim faktorom. Prije nego odaberete idealnu zaštitu od sunca, prisjetite se naših savjeta za odabir zaštitnog faktora.

Foto: PR FOTO
Nikako nemojte zaboraviti na usne i kosu koje trpe za vrijeme dugog izlaganja suncu i morskoj vodi. U svojoj torbi za plažu pronađite mjesta za balzam za usne i ulje za kosu. Balzam za usne spriječit će ispucanost vaših usana, dok će ulje za kosu vašoj kosi dati sjaj te ju omekšati.

Naravno, uvijek treba uzeti i nešto za "prigristi". Zdravi, hranjivi i ne zauzimaju puno prostora. U torbu ubacite snack od pira i namaz od malina kojim ćete si brzo i jednostavno zasladiti vrijeme provedeno na plaži.

Ako ste još uvijek u potrazi za torbom za plažu, dm priskače u pomoć. Novu torbu za plažu u koju će stati sve što vam treba (i više) dobit ćete na poklon ako od 1. do 15. srpnja svratite do svog dm-a i kupite bilo koja dva proizvoda za sunčanje.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije