Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga šansa

Spasila janje s pet nogu koje nitko nije htio: 'Svako biće treba imati šanse za sretan život!'

YouTube
06.04.2024.
u 16:26

Natalie sada ima novog kućnog ljubimca kojeg obožava

Slatko janje s pet nogu spašeno je s farme u Mississippiju, a udomila ga je Natalie Renot. Nazvala ga je Spider Lamb, nakon što je dobila poziv sa farme Speirs u Perkinstonu, a spasila je i još devet drugih životinja, piše NY Post. 

"Obično kad se takvi rode, većina farmera ih se riješi, ali ovaj farmer je rekao da ne može jer je tako sladak”, rekla je Natalie. Nakon što je donijela životinju kući, shvatila je da je životinja imala crve u želucu.

"Imao je puno fekalija na sebi, pa sam ga stavila u kadu, a kad sam ga htjela okrenuti, otkrila sam tisuće crva u njegovom želucu”, ispričala je. Nakon što je odvezla Spider Lamba veterinaru, saznala je da ima kilu i da će sljedeći mjesec morati na operaciju kako bi mu se spasio život. Natalie, koja živi u Wigginsu sa suprugom i 16-godišnjom kćeri, organizirala je GoFundMe kampanju za nadolazeću operaciju Spider Lamba, koja je do subote poslijepodne prikupila 475 dolara od ciljanih 2500 dolara.

"Ponekad imate slučajeve koji vas koštaju samo stotinu dolara, a onda imate slučajeve poput ovog u kojima spašavanje na kraju košta tisuće dolara", objasnila je na stranici za grupno financiranje. "Ne mogu raditi ovo što radim sama." Natalie (35) trgovkinja, ima više od 100 životinja izvan i u svom domu i kaže da troši otprilike 380 dolara tjedno samo na hranu i smeće, ne uključujući posjete veterinaru.

Devedeset posto njezinih životinja su spašene. “Vjerujem da svako biće treba imati šanse za sretan život, čak i ako je rođeno drugačije. Na kraju dana svi smo mi posebni, neki od nas su samo malo ekstra posebni", zaključila je.

Urnebesne fotografije pasa koji pokušavaju uhvatiti komadiće sira 😂

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije