Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepotrebno

Slomite špagete prije kuhanja? Talijanski chefovi kažu da je to ogromna pogreška

shutterstock
07.07.2021.
u 13:29

Sjetite se ovoga idući put kada krenete lomiti špagete na pola.

Nakon što je korisnike TikToka nasmijao video djevojke Sarah koja je pred svojim dečkom Talijanom slomila špagete na pola prije kuhanja, a on je poludjelo rekavši da je to u njegovoj zemlji ilegalno, portal The Sun je kontaktirao kuharicu i pitao za mišljenje o ovom potezu kod kuhanja koji mnogi ljudi rade.

@carloandsarah

did someone say... DRAMA??? 🤣

♬ original sound - Carlo and Sarah

Kuhari upozorili: Na ovo trebate obratiti pozornost kada jedete u restoranu

1/4

Carolina Garofani, kuharica iz Italije kaže da je ovo potpuno nepotreban i krivi potez kada se kuhaju špageti. "Poanta je da se omotaju oko vilice. Zarolate vilicu u tanjuru, a špageti moraju biti dugački da bi se uhvatili na nju. Osim toga, moraju biti duži i kuhani al dente kako bi se umak dobro primio."

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
18:53 07.07.2021.

gluma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije