Naslovnica Lifestyle Gourmet

Slavni chef otkrio: Savršenu kajganu nije teško napraviti, ali gotovo svi zaboravljaju na - ovo!

Na tavu se prvo stavi maslac na srednje jaku vatru kako bi se otopio, ne smije potamniti
18. listopada 2017. u 07:15 1 komentara 12675 prikaza
Kajgana
Foto: Thinkstock

Kajgana je odličan izbor za zdrav jutarnji obrok, posebice ako je radite od bjelanjaka, na zdravim masnoćama i s dodatkom povrća. 

Ocjenjivačka petorka iz Večernjeg. Slijeva: Zoran Birman, Ivana Jović, Mislav Šimatović, Robert Bubalo i Petra Balija KRALJ ZIMNICE VIDEO Testirali smo ajvare iz 5 zemalja! Evo čiji je najbolji u regiji!

Slavni chef Tom Colicchio otkrio je za Business Insider u čemu griješimo pri premi ovog jednostavnog i ukusnog jela. 

Tava ne bi smjela biti jako zagrijana kada stavljate jaja na nju, tvrdi Colicchio i napominje kako jaja treba izmiješati vilicom kako bi bila podantna i prožeta zrakom, a time i znatno mekša. 

Na tavu se prvo stavi maslac na srednje jaku vatru kako bi se otopio, ne smije potamniti, napominje. Stavite jaja na tavu i lagano miješajte vilicom dok se ne počnu sjedinjavati. Tada je potrebno smanjiti  jačinu vatre, a to je ono što rijetko tko napravi. 

Većina misli da se jaja pripremaju na jakoj vatri, ali onda se ona posuše i pregore, a moraju ostati mekana i podatna, poručuje Colicchio. 

Etno park Zagreb recepti naših baka Kako se rade štrukle na turopoljski? Ovako... Domaći ajvar kako se radi Cijela bivša Juga 'ratuje' zbog – ajvara! Čiji je najbolji? Komplet lepinja recept Po čemu je tako posebna komplet lepinja?

 

Adrenalinska Hrvatska
Adrenalinska Hrvatska
Rafting može biti idealna zabava, ali hrvatske rijeke kriju mnoge opasnosti

A1 izdvaja za Vas