Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirisi djetinjstva

Slasni kolači od jesenskog voća? Savršeni za predah uz kavu ili čaj!

Pita
Foto: Getty Images
1/4
29.09.2018.
u 07:00

Jesensko voće u sebi sadrži najbolje od ljeta: intenzivne, zagrijavajuće arome, zavodljive, slatkaste mirise i divne, duboke i svježe boje koje zaista zovu da ih kušamo i uživamo.

Ima nešto posebno u mirisima zašećerenog, pečenog voća, ogrnutog u još toplo tijesto, začinjenog aromama cimeta i koricom limuna… Kolači s jesenskim voćem pozivaju na pauzu uz kavu ili čaj, uživanje u pogledu kroz prozor ili kakvom dobrom štivu.

Jesensko voće u sebi sadrži najbolje od ljeta: intenzivne, zagrijavajuće arome, zavodljive, slatkaste mirise i divne, duboke i svježe boje koje zaista zovu da ih kušamo i uživamo. Imate li sreće, jabuke, kruške, šljive ili kasno bobičasto voće ubrat ćete sami i tako za izradu kolača izabrati najbolje primjerke.

Kako biste zadržali još malo ljeta, voćne pite možete poslužiti vruće s kuglicom sladoleda, najbolje onog od vanilije. Za uživanje u ovim finim pitama odvojite vremena jer sjetite se da je i voću puno trebalo da naraste i dozrije te postane najslađe i najbolje.

Pogledajte i video Cheesecake od samo tri sastojka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije