Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska ljubav

Romantične komedije imaju velik utjecaj na stvarne ljubavne veze

aniston
25.07.2010.
u 11:34

Istraživanje provedeno na 1000 Australaca pokazalo je kako više od polovica njih smatra da su sretni filmski završeci uništili njihov pogled na idealnu vezu

Možda nam romantične komedije pružaju 90 minuta čiste zabave i smijeha, no izgleda da i više od očekivanog imaju utjecaj i na naše stvarne ljubavne živote, pokazuje najnovije australsko istraživanje.

Istraživanje provedeno na 1000 Australaca pokazalo je kako više od polovica njih smatra da su sretni filmski završeci uništili njihov pogled na idealnu vezu. Svaki četvrti Australac rekao je kako se od njih očekuje da znaju što njihova partnerica misli dok je svaki peti rekao kako njihova partnerica očekuje darove i cvijeće bez ikakvog povoda.

– Izgleda da nas romantične komedije pretvaraju u naciju ovisnika o sretnim završecima. Dobre osjećaje koje nam osiguravaju takvi filmovi mogu utjecati na naš pogled na stvarnu vezu – rekla je savjetnica za veze Gabrielle Morrissey.

Ključne riječi

Komentara 3

SZ
satan_zagorski
13:31 26.07.2010.

romantična komedija-najgluplji filmski žanr

Z2
znatiželjna_2
11:31 27.07.2010.

takvi filmovi služe samo da glupim amerikancima odvrati pažnju od njihovih stvarnih problema u državi!

BO
boston
14:14 27.07.2010.

-znatizeljna- Mozda su Amerikanci glupi, ali onda su oni koji prate njihov trend jos gluplji... Ili oni koji ih zovu u pomoc ili oni koji dolaze u USA na lijecenje ili oni koji nose Levisice i piju Coca Colu itd.itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije