Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RI gastro dani

Riječka gastro avantura - Tjedan bakalara i Tjedan čokolade

kolači,čokolada
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
04.12.2015.
u 08:15

Za sam početak manifestacije na Gastro Cooking Showu danas, 4.12. u 10.30 sati na Korzu svi će moći dobiti mali uvid u bogatstvo okusa najrazličitijih kreacija od ove dvije namirnice.

Prosinac je vrijeme za posljednju ovogodišnju riječku gastro avanturu – od 4. do 11. prosinca u sklopu Ri gastra održat će se Tjedan bakalara i Tjedan čokolade.

Za sam početak manifestacije na Gastro Cooking Showu danas, 4.12. u 10.30 sati na Korzu svi će moći dobiti mali uvid u bogatstvo okusa najrazličitijih kreacija od ove dvije namirnice. Gastro Cooking Show ponovno će imat i humanitarnu stranu - sav prihod od prodaje zalogaja namijenjen je korisnicima Socijalne samoposluge.

Već tradicionalne gastro radionice u Bistro slastičarni Cukerin i stanciji Kovačići bit će dostupne i velikima i malima, a organizirat će se i program za najmlađe „Kockica slatke priče...“ u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka. 

U Ri gastro – Tjednu bakalara / Tjednu čokolade sudjeluju: Konoba Blato, Restoran Molo longo, Konoba Feral, Restoran Aerosteak, À la carte Restaurant Kamov, Restoran hotela Continental, Stancija Kovačići, Konoba Nebuloza, Bistro Conca d’oro, Bistro La Rose, Kuća istarskog pršuta, Restoran konoba Municipium, Restoran Botel Marina, Restoran Porto Grillo, Bar Bar, Dolce Bolero, Bistro slastičarna Cukerin, Restoran Morčić, Gustolato, Konoba Na kantunu i Ristorante Spagho.

RI gastro dani događaju se u četiri termina tijekom godine, s četiri sezonske gastro-teme, a sve s ciljem očuvanja tradicije prehrane naših starih i njenim vraćanjem na jelovnike domaćinstava i restorana. Organizaciju potpisuju Turistička zajednica grada Rijeke uz potporu Grada Rijeke, u suradnji s ugostiteljima Rijeke i okolice. 

>>Evo što vas od gastronomsko-zabavnih događaja očekuje u prosincu u vašem gradu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije