Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slano&Slatko

Evo što vas od gastronomsko-zabavnih događaja očekuje u prosincu u vašem gradu!

Fuliranje kod uspinjače
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
02.12.2015.
u 12:00

Mirisno-slasna priča “Zašto Djed Mraz ima kuću u Kašteliru?” i ove godine zaživjet će u Istri

Mirisno-slasna priča “Zašto Djed Mraz ima kuću u Kašteliru?” i ove godine zaživjet će u Istri u pripremi TZ-a Kaštelir-Labinci i u suradnji s mještanima. Ondje se šiva, kuha, igra i druži s vilenjacima i svim ljudima dobre volje. Ne propustite!

Od 4. do 6. prosinca, Opatija

Festival čokolade

Počinje Festival čokolade. Priprema se i tzv. opatijski paradoks, stručno vođenje stapanja okusa raznih vrsta čokolade i vina iz regije. Slastičarske snage napravit će i carsku tortu.

4.i 5. prosinca, Osijek

Drugi WINE FEST

U Tvrđi će se održati Wine Fest. Prezentirat će se i kušati vina, delicije, održati seminari i edukativne radionice za poslovne ljude, trgovce, sommeliere...

Od 11. do 13. prosinca, Park prirode Učka

Božićna bajka

Manifestacija traje tri dana, a održava se u infocentru na Poklonu, što privlači najmlađe koji dolaze na druženje s Djedom Božićnjakom. Uživati se može i uz tople napitke, a najmlađi će od Djeda Božićnjaka dobiti i slatkiše.

12. prosinca, Vodice

Dani mladog maslinova ulja

Koje maslinovo ulje ima najbolji kemijski sastav i organoleptička svojstva znat će se na 5. međunarodnoj smotri “Dani mladog maslinova ulja”.

19. prosinca, Đakovo

Božićni bal lipicanaca

Glazbeno-scenska predstava koja se održava u zatvorenoj jahaonici Državne ergele Đakovo. Svake godine izaziva veliko zanimanje publike pa sve predstave budu rasprodane. Riječ je o baroknoj glazbeno-scenskoj predstavi u kojoj sudjeluju konji lipicanci. Predstava svake godine ima drugačiju zanimljivu priču.

28. studenog - 10. siječnja, Zagreb

Fuliranje kod uspinjače u Tomićevoj

Već tradicionalno Fuliranje, inovativni i moderni kulturno-ugostiteljski sadržaj u vrijeme adventa, uz prepoznatljiv dizajn i opuštenu atmosferu svake godine okuplja Zagrepčane i turiste u srcu grada. Ne propustite kuhano vino i rakiju, medenjake...

>>Blagdani počinju uz Slano&Slatko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije