Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Razmišljate li racionalno ili ste spontani? Otkrit će vam ova fotografija

Pinterest
18.08.2020.
u 10:30

Samo pogledajte fotografiju i prva stvar koju ugledate otkriva vam vašu osobnost.

Optičke iluzije često otkrivaju zanimljive činjenice o našim osobnostima, a one se temelje na našoj percepciji. Ovisno o tome što prvo ugledamo na fotografiji, otkrit ćemo koje karakteristike nas najbolje opisuju. Stoga pogledajte sljedeću fotografiju i prva stvar koju ugledate, otkrit će kakva ste osoba.

Foto: Pinterest

Ako vidite dvije ruke, vi ste logički i racionalni. Uvijek primjećujete i najsitnije detalje, gotovo vam ništa ne može promaknuti. Osim toga, vrlo ste mirni i uživate u društvu drugih.

Ako vidite stablo, znači da cijenite sitne detalje i vrlo ste oprezni. Vrlo ste pažljivi prema raspoloženju drugih i uvijek se trudite da je vaše ponašanje u skladu s nečijim raspoloženjem. Uz to ste i vrlo marljiva osoba te ste uspješni u poslu.

Ako vidite eksploziju, znači da imate veliku maštu i volite avanturu. Volite biti kreativan i raditi u umjetničkom okruženju. Vama je svaki dan nova avantura i ništa vas ne može spriječiti da se zabavljate i uživate u njoj. Vrlo ste spontani i često radite stvari bez promišljanja.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Komentara 2

MM
Marljivi mrav
22:00 18.08.2020.

Ja ne vidim ništa, neke mrlje... što sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije