Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Koja vas osobina najviše privlači kod partnera, otkrit će vam ova fotografija

Pogledajte ilustraciju i prva stvar koju ugledate otkrit će vam istinu o vama.
12. kolovoza 2020. u 07:00 1 komentara 26985 prikaza
Foto: Pinterest

Teško je opisati specifične osobine i karakteristike koje su nam najprivlačnije kada se radi o druženju, zaljubljivanju i vezama. To je jednostavno tako, kao što ne možemo kontrolirati ono što vidimo kad promatramo optičke iluzije ili rezultate koje dobivamo prilikom testiranja osobnosti. Kad otkrijemo više o tome koje neobične osobine tajanstveno privlače našu pažnju, postaje nam lakše pronaći pravog partnera. Pogledajte sljedeću ilustraciju i prva stvar koju ugledate, otkrit će vam upravo to, prenosi Your Tango.

 | Autor : Pinterest Foto: Pinterest

Ako ste prvo primijetili ženu na stijeni, osobina za koju smatrate najprivlačnijom je sebičnost. Ne možete si pomoći. Privlače vas osobe koje prije svega sebe imaju u centru pažnje. Privlači vas nešto u tome što se šepure poput pauna. Zapamtite da je samopouzdanje drugačije od sebičnosti. Dobro je vjerovati u sebe i voljeti sebe, ali morate napraviti mjesta i za druge ljude u svom srcu.

Ako ste prvo vidjeli jedrilicu, osobina koju smatrate najprivlačnijom je buntovnost. Zavidite ljudima koji traže avanturu i koji nemaju problema s ostavljanjem svojih odgovornosti i obveza te kretanjem u novi doživljaj. Njihova je odvažnost definitivno privlačna, ali ako su voljni sve to ostaviti iza sebe, to bi moglo značiti i vas. 

Ako ste prvo vidjeli čovjekovo lice, osobina koju smatrate najprivlačnijom je emocionalna distanciranost. Duboko ste emocionalni i izražavanje osjećaja vam je važno, ali želite da vaš partner bude drugačiji, netko tko je čvrst kao stijena i skriva osjećaje. To što su snažni, ne mora značiti da trebaju isključiti ili potiskivati osjećaje. Možete pronaći snažnog partnera koji je također emocionalan.

Ako ste prvo vidjeli brodice u daljini, osobina koju smatrate najprivlačnijom je vatreni temperament. Privlače vas ljudi koji su dopustili da im se osjećaji probude, i dobri i loši. Svi se ljutimo s vremena na vrijeme. Ako se s ljutnjom nosimo na pravi način, to je potpuno zdravo i normalno. 

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Optička iluzija Rotiraju li se zmije? Ova fotografija odmah će vam pokazati jeste li pod stresom Optička iluzija Jeste li vozač koji krši pravila ili igrate na sigurno? Odgovor će vam otkriti ova fotografija Iluzija Igrate na sigurno ili ste spremni na rizik? Otkrit će vam ova fotografija! Gorenje Pametni savjeti Borba protiv otpada: Bacamo hrane više nego ikada, ali postoje načini kako to smanjiti
Podijelio mišljenja
Na blagajni vam prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih pospremiti? Muškarac otkrio trik za takvu situaciju
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije
  • Deleted user:

    šta ak ja vidio krišku limuna.. iz bližeg jest kišobran suncobran