Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijeli ih besplatno

Pronašao zalihe toaletnog papira iz 80-ih: 'Moj pokojni otac ih je čuvao kao da je znao'

Facebook
19.03.2020.
u 13:00

Australac Michael Guigis sasvim je slučajno pronašao velike zalihe toaletnog papira i podijelio onima kojima je potrebno.

Muškarac iz Sydneya pronašao je velike zalihe toaletnog papira koje su bile zaključane u spremištu, prenosi LADBible.com. Spremio ih je tamo, kao da je znao da će do ovoga doći, njegov otac između 1980. i 1990.

Foto: Facebook/RTL

Michael Guigis nije pokušao prodati svoje zalihe, već ih je odlučio podijeliti s ljudima koji ih ne mogu pronaći u trgovini. 

Svoje ''otkriće'' podijelio je na Facebooku i napisao: "Dijelim besplatno toaletni papir star 30, 40 godina. Ne šalim se. Moj pokojni otac napravio je zalihe još prije i stavio ih u spremište koje sam ja planirao počistiti. U jednom kutu pronašao sam otprilike 270 rola. Kao da sam dobio na jackpotu, nikada nisam bio toliko uzbuđen oko toaletnog papira. Znam da bi on volio da ih podijelimo u ovom ludom vremenu, pa ako trebate rolu, dvije i u blizini ste, pošaljite mi poruku i dostavit ću vam."

Kako pomoći osobama u samoizolaciji ako ste zabrinuti za njhovo mentalno zdravlje:

Naravno, Michael je dobio bezbroj poruka u samo jednom danu, a sada ne zna kako da odredi kome će dati papir. Prvi na listi su stariji ljudi i oni koji ne mogu do trgovine, a tu su i dobrotvorne organizacije kojima će donirati. 

Njegov otac Sobhi preselio se 60- tih godina u Australiju iz Egipta i skupljao vintage stvari te ih skladištio u svojem spremištu.

Komentara 3

SP
Split71
14:11 19.03.2020.

Meni iskreno nije jasno zasto ovaka opsrba za wc papirom??

MA
MAX127
14:39 19.03.2020.

Tvoj otac nebi bio ponosan sto djeliš taj wc papir besplatno jer ga je s razlogom spremio..

MA
majstorsmora
13:41 19.03.2020.

Da li je pogleda datum???? Mozda je roba pokvarena?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije