Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promijenite svoje navike i pružite sebi najbolje uz Merkur osiguranje

Merkur osiguranje
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
25.11.2016.
u 14:39

Merkur osiguranje svoje klijente želi potaknuti i usmjeriti prema naprijed te im omogućiti bolju budućnost s inovativnim zdravstvenim uslugama. Cilj nove Merkurove strategije je poboljšati život klijenata te poboljšati njihovu vitalnost na način da im se pomaže napraviti i održavati promjene koje vode zdravom načinu života.

Klijenti Merkur osiguranja mogu koristiti mnoge preventivne usluge i programe, vježbati u fitness centrima partnera, prevencije kroz masaže te mogu uživati i u wellness programima. Vježbanje nam pomaže da imamo bolji san, da naš organizam povećava otpornost na prehlade, utječe nam na raspoloženje te podiže samopouzdanje. Sve što činimo za naše zdravlje danas je za naše bolje sutra.

U fit4life programima Merkur osiguranja, klijent svake godine odlučuje sam želi li na preventivni pregled ili pak želi učiniti nešto za svoje zdravlje. Klijenti Merkur osiguranja imaju priliku otići u vođenu avanturu na npr. Velebit na dva dana ili provesti opuštajući wellness vikend u nekom vrhunskom hotelu ili ako žele radije vježbati u fitness centru nekoliko mjeseci. S Merkur osiguranjem krenite prema zdravijem i sretnijem sutra!

Merkur je prvo osiguranje koje klijentima pruža nešto i prije nego se nesretni slučaj dogodio, kako bismo imali dovoljno energije te bili vitalniji i sa 70 i još puno toga stigli i s 80. Zato mislite danas za vaše bolje sutra i odaberite program dodatnog zdravstvenog osiguranja u najbližoj poslovnici Merkur osiguranja.

Saznajte više o paketima fit4life na www.merkur.hr

Želite prijaviti greške?