Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo požalila

Prodala je kauč za 3 tisuće, a onda saznala da je puno vrjedniji: 'Nisam mogla vjerovati koliko sam mogla dobiti za njega'

TikTok
19.05.2021.
u 13:30

Kauč se prodao u nekoliko minuta i Jules je bila oduševljena, ali onda je vidjela objavu korisnika koji je kupio kauč i brzo požalila.

Mnogi će požaliti kada potroše veću svotu novaca na neku novu stvar, ali puno gori osjećaj je kada nešto prodate po pristupačnoj cijeni, a onda saznate da vrijedi puno više.

Jules Schreiner doživjela je upravo to kada je prodavala kauč na društvenim mrežama. Naime, kako piše Mirror, ona je od svoje prijateljica dobila veliki, bijeli kauč te ga je odlučila prodati na Facebookovom Marketplaceu. Za početnu cijenu je stavila 500 dolara, odnosno oko 3 tisuće kuna. 

Naručila bodi s popularne stranice i dočekalo je prljavo iznenađenje:

1/2

Kauč se prodao u nekoliko minuta i Jules je bila oduševljena, ali onda je vidjela objavu korisnika koji je kupio kauč i brzo požalila. Saznala je da je taj kauč dizajnirao Vladimir Kagan, ikona modernog američkog dizajna namještaja iz sredine stoljeća, a njegova početna cijena bila je 20 tisuća dolara, odnosno oko 120 tisuća kuna.

Cijelu stvar podijelila je na TikToku, a mnogi su suosjećali s njezinom boli. “Znači, od sada gledamo sve marke i poslije istražujemo o njima”, zaključila je jedna korisnica, dok ju je druga utješila: “Dobro je prošlo. Tvoja prijateljica se besplatno riješila kauča, ti si zaradila, a kupac je dobio nevjerojatnu ponudu.”

@julesschreiner

Thought I got a great deal on FB market place but ya know things are always too good to be true ##sold ##foryoupage ##stupid ##luckyme

♬ original sound - Amir Yass
 
Ključne riječi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
17:04 19.05.2021.

Sreca prati hrabre

Avatar kastanjer2
kastanjer2
16:32 19.05.2021.

Opet neka glupa priča sa tik-toka. Ako nije objavljeno na tik-toku nije se ni dogodilo, a kamoli bilo zanimljivo.

Avatar fidelio
fidelio
14:08 19.05.2021.

Dočepaš se dizajnerskog kauča (pitanje je li uopće autentičan). Hoćeš za njega dobiti veću paru. Onda "pokloniš" kauč nekome, on ga proda "super puno ispod cijene" opet tebi natrag i sad svi znaju za taj kauč. Onda ga ti možeš uvaliti nekom bistrome za 15.000, jer će si misliti da je dobro prošao što je dao toliku paru za rabljeni kauč :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije