Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva kombinacija

Priznao da stavlja na pizzu sastojak koji bi rijetko kome pao na pamet

pizza
Foto: Thinkstock
1/6
15.08.2019.
u 12:12

Nije imao neugodna iskustva sve do nedavno kada je na večeru pozvao svog prijatelja Johna kojem je servirao svoje omiljeno jelo uz neobičan dodatak.

Pizza. Mnogima omiljeno jelo i u zimskim i u ljetnim mjesecima. I s različitim dodacima.

Ljeto je vrijeme kada mogi češće biraju pizze s plodovima mora, ali i one neuobičajenije kombinacije, poput ananasa i sl.

I upravo ta kombinacija s ananasom ono je o čemu se godinama rasparavlja je li to najgenijalnija ideja ikad ili potpuni promašaj. 

Moglo bi to i uskori pasti u zaborav jer je jedan muškarac stavio neki novi dodatak na tron rasprave. Naime, muškarac koji ima nadimak WatermelonOnPizza222, priznao je kako je zbog jedne oklade kušao pizzu s lubenicom, no nakon toga to je njegov obvezni dodatak omiljenom jelu.

Priznao je to na Redditu, no čini se kako kombinacija lubenice i pizze nije mnogima omiljena ideja.

 

AITA for putting watermelon on a pizza? from r/AmItheAsshole

"Volim lubenicu na pizzi. Počelo je kao oklada, ali zaista mi se svidjelo. I sada lubenicu stavljam na pizzu kao omiljeni dodatak."

Pojasnio je kako je priprema sam, pred sam kraj pečenja na pizzu stavi lubenicu i zapeče do kraja. Mnogi su ga, tvrdi, nazvali "ludim". 

Ipak, nije imao neugodna iskustva sve do nedavno kada je na večeru pozvao svog prijatelja Johna kojem je servirao svoje omiljeno jelo uz neobičan dodatak. Nije to prošlo dobro, stoga je muškarac odlučio upitati korisnike Reddita što oni misle o spomenutoj kombinaciji. Nije ni tu naišao na mnogo odobravanja. 

"Lubenica? To je novi krug pakla nakon debate o ananasu. Mokra pizza? Tko je tu lud?"

Netko drugi je napisao kako voli pizzu s ananasom, no lubenica je ipak previše.

Rijetki su se složili s idejom, nazvavši je zanimljivom i vrijednom kušanja. 

Drugi su ga, pak, pitali za recept i koji sir je najbolje kombinirati uz lubenicu, a netko je i zbrojio koliko je ljudi u kratko vrijeme priznalo da im je ideja s lubenicom privlačna. Njih 221 u jedan jedan priznalo da voli lubenicu na pizzi. Možda ova kombinacija ipak i nije tako loša ideja...

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar lav_alex
lav_alex
12:51 15.08.2019.

Prvo probati pa onda kritizirati. Ja baš volim ananas i nisam jedini.

Avatar majkuvam
majkuvam
13:24 15.08.2019.

Hebala vas ta pizza.Probajte sa ražnja mladog kozlića,odojka do 10 kg ili janjca pa vam pizza neće pasti na pamet.Ili još bolje stavite na stol pizze i ovo navedeno s ražnja pa ćemo vidjeti što će brže nestati...

IV
Ivantiasi
12:34 15.08.2019.

Zašto ne bi mogla lubenica i dinja. Više odgovaraju nego ananas. Obe namirnice su povrče iz porodice tikava. Pečem pice međutim nevolim slatke kombinacije. Više sam klasičar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije