Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Dječak pozvao policiju da mu dostave pizzu. Reakcija policajaca iznenadila je mnoge...

Manny Beshara nazvao je broj 911 kako bi naručio pizzu, u trenutku kada je njegova 15 godišnja sestra Madonna otišla u kuhinju kako bi mu pripremila žitarice za obrok.
09. kolovoza 2019. u 13:51 3 komentara 1550 prikaza
Policajci s dječakom koji je naručio pizzu
Foto: Facebook

Ponekada je potrebno čekati dulje od pola sata na dostavu pizze, a to je bilo predugo za 5- godišnjeg dječaka iz Floride.

NALET GLISERA Otac stradale Austrijanke: Policija bi mogla odrediti točnu lokaciju, osim ako ne žele štititi mladića

Manny Beshara nazvao je broj 911 kako bi naručio pizzu, u trenutku kada je njegova 15 godišnja sestra Madonna otišla u kuhinju kako bi mu pripremila žitarice za obrok.

Kada se vratila, vidjela je da njen mlađi brat s nekim telefonira.

"Želim da mi donesete pizzu, molim vas"

Madonna je otrgnula telefon iz ruku dječaka i odmah prekinula poziv, no uslijedio je povratni jer su policajci htjeli provjeriti radi li se o šifriranoj poruci za poziv u pomoć koju je dječak izgovorio.

U međuvremenu, na adresu dječaka poslan je tim da izvidi situaciju i javljeno im je kako je dječak "zatražio pizzu". Kada su došli na adresu i uvjerili se da je djeci ne prijeti nikakva opasnost, iskorisili su policajci priliku da dječaku daju lekciju o hitnim slučajevima i kada se smije pozvati broj hitnih službi. Dostava pizze svakako nije jedna od takvih situacija.

No, policajci su nakon odlaska iz kuće dječaka, otišli po veliku pizzu i donijeli mu je na vrata. 

 

Fotografija dječaka i troje policajaca koji su mu donijeli pizzu, objavljena je na službenoj Facebook stranici Sanford Police Department.

Fino Najveće pogreške pri pravljenju pizze kod kuće

Da se dobro dobrim vraća, pokazalo se i u ovom primjeru kada je dječakova obitelj u policijsku postaju osobno odnijela tri pizze za djelatnike koji su došli na intervenciju te kako bi im zahvalili na načinu na koji su postupili u ovom slučaju. 

 

Adventski ugođaj na jugu
Adventski ugođaj na jugu
Split i Dubrovnik tradicionalno pripremaju veseli program za sve uzraste
  • torente:

    E da je crnac zavrsio bi kod socijalne sluzbe a roditelji na ispitivanju.