Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako se to radi

Dječak pozvao policiju da mu dostave pizzu. Reakcija policajaca iznenadila je mnoge...

Policajci s dječakom koji je naručio pizzu
Facebook
09.08.2019.
u 13:51

Manny Beshara nazvao je broj 911 kako bi naručio pizzu, u trenutku kada je njegova 15 godišnja sestra Madonna otišla u kuhinju kako bi mu pripremila žitarice za obrok.

Ponekada je potrebno čekati dulje od pola sata na dostavu pizze, a to je bilo predugo za 5- godišnjeg dječaka iz Floride.

Manny Beshara nazvao je broj 911 kako bi naručio pizzu, u trenutku kada je njegova 15 godišnja sestra Madonna otišla u kuhinju kako bi mu pripremila žitarice za obrok.

Kada se vratila, vidjela je da njen mlađi brat s nekim telefonira.

"Želim da mi donesete pizzu, molim vas"

Madonna je otrgnula telefon iz ruku dječaka i odmah prekinula poziv, no uslijedio je povratni jer su policajci htjeli provjeriti radi li se o šifriranoj poruci za poziv u pomoć koju je dječak izgovorio.

U međuvremenu, na adresu dječaka poslan je tim da izvidi situaciju i javljeno im je kako je dječak "zatražio pizzu". Kada su došli na adresu i uvjerili se da je djeci ne prijeti nikakva opasnost, iskorisili su policajci priliku da dječaku daju lekciju o hitnim slučajevima i kada se smije pozvati broj hitnih službi. Dostava pizze svakako nije jedna od takvih situacija.

No, policajci su nakon odlaska iz kuće dječaka, otišli po veliku pizzu i donijeli mu je na vrata. 

 

Fotografija dječaka i troje policajaca koji su mu donijeli pizzu, objavljena je na službenoj Facebook stranici Sanford Police Department.

Da se dobro dobrim vraća, pokazalo se i u ovom primjeru kada je dječakova obitelj u policijsku postaju osobno odnijela tri pizze za djelatnike koji su došli na intervenciju te kako bi im zahvalili na načinu na koji su postupili u ovom slučaju. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

TO
torente
16:05 09.08.2019.

E da je crnac zavrsio bi kod socijalne sluzbe a roditelji na ispitivanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije