Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinari velikog srca

Premium vina Ernest Tolj za djecu bez doma

saint hills
Foto: Ivo Čagalj/ PIXSELL
23.11.2013.
u 16:23

Vinarija Saint Hills pokreće dobrotvornu akciju - Saints Hills for Kids.

Prvi put, kažu, organiziraju takvu akciju i nadaju se da će prerasti u tradiciju. Uz pomoć dobrih ljudi, partnera i prijatelja priredit će u Münchenu predstavljanje top-premium linije vina Ernest Tolj, a zaradu prikupljenu prodajom pokloniti Domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu.

Vezani članak- Vjerujemo da će ljubav koju smo uložili i želja da ovaj svijet učinimo mrvicu ljepšim pomoći djeci - poručili su. Obitelj Tolj osnovala je vinariju Saints Hills 2006. godine. Vinograde koje orađuju i njeguju po najvišim standardima i uz savjete vrsnih stručnjaka uzgajaju u Istri. Točnije, u njenom najljepšem i najplodnijem dijelu, okolic Višnjana, nedaleko sela Radovani koje je najviša točka jugozapadne Istre. Ponos njihovih istarskih vinograda su malvazije - Nevina i Mala Nevina, dok sa južnih plantaža na Pelješcu, nedaleko Komarne stižu ponajbolja crvena vina plavac mali Sv. Roko i plavac mali Dingač te među damama popularna Saint Hillsova 'štiklica' - St. Heels. Sv. Roko dolazi sa sunčanih padina Pelješca baš kao i Saint Hillsov Dingač, kralj među crnim vinima.

>>Kozlović i Saint Hills oduševili na londonskom Decanteru
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije