Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko može brže i više?

Posjetite gurmansko natjecanje u jedenju bifteka u sklopu 21. Proljetnog međunarodnog sajma u Gudovcu

Posjetite gurmansko natjecanje u jedenju bifteka
Foto: VL
29.03.2018.
u 08:54

Smatrate li da je pojesti 300 grama bifteka s prilogom za vas mačji kašalj, ne čekajte, prijaviti se za sudjelovanje možete na obrascu na dnu članka

Bjelovar će od 06. do 08. travnja postati odredište koje će na 21. proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu privući gospodarstvenike, obrtnike i poljoprivrednike iz Hrvatske i regije, a postat će i mjesto dobre zabave gdje ni smijeha neće nedostajati.

Na 155.000 m2 naći će se mjesta za raznolike sadržaje, a Večernji list i Bjelovarski sajam spremaju vam i natjecanje u jedenju bifteka. Da, dobro ste čuli, na 21. izdanju Bjelovarskog sajma vidjet ćete ono što do sada na našim prostorima sigurno niste, a za jedno ovakvo natjecanje ono što vam treba od opreme je samo što prazniji želudac.

Natjecanje u jedenju bifteka povest će Davor Dretar poznatiji i kao Drele, osnivač grupe “Dreletronic” i poznato lice s malih ekrana. Vodio je kulinarsku emisiju “Tri, dva, jedan – peci!”, a u zadnje vrijeme možemo ga gledati i hrvatskom showu “Tvoje lice zvuči poznato.” Uloga moderatora mu sigurno neće teško pasti, a svojim šalama će nesumnjivo nasmijati i publiku.

Za pripremu junećih bifteka pobrinut će se kulinarski studio Majstor kuhar, a pod voditeljskom palicom Branka Ognjenovića dobar okus je zagarantiran. Branko Ognjenović rođeni je Bjelovarčanin, ponosni nositelj prestižne titule World Master Chef, a kao renomirano ime danas je i „oznaka kvalitete“ za bilo koji gastro event.

Natjecanje se održava u Bjelovaru drugog dana sajma, točnije u subotu 07. travnja s početkom u 15h, a ako se želite okušati u nečem novom i volite biftek, onda je ovo natjecanje za vas! Smatrate li da je pojesti 300 grama bifteka s prilogom za vas mačji kašalj, ne čekajte, prijaviti se za sudjelovanje možete na obrascu, a pobjednik natjecanja će biti onaj koji u najkraćem mogućem roku savlada tu količinu.

Vremena za prijavu imate do 6. travnja do 10,00 sati.

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije