Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Polleo Sport Fit kutak na Petrol benzinskim postajama!

Polleo Sport Fit kutak na Petrol benzinskim postajama!
Foto: Promo
14.02.2018.
u 08:59

Polleo Sport Fit kutak nije namijenjen samo zaljubljenicima u fitness, nego i ljudima kojima treba zamjenski obrok ili dnevna doza energije.

Od 25. siječnja, u sklopu akcije „Natoči, uštedi & napuni se energijom!“, na Petrol benzinskim postajama možete potražiti Polleo Sport Fit kutak. Za točenje goriva na Petrolu iznad 100 kuna ostvarite popuste do 45% na proizvode iz asortimana sportske prehrane, fitness opreme, sportskih torbi i motivacijskih majica. Na benzinskim postajama Petrola čekaju vas promotivni letci u kojima možete pronaći cjelokupnu ponudu proizvoda koji će oplemeniti svaki trening.

Polleo Sport Fit kutak nije namijenjen samo zaljubljenicima u fitness, nego i ljudima kojima treba zamjenski obrok ili dnevna doza energije. U Polleo Sport Fit kutku možete pronaći podizače energije poput Amino Energyja koji služi kao idealna zamjena za kavu i koji će vam dati energiju potrebnu za savjesnu vožnju, ali i brojne druge rekvizite za vježbanje.

Akcija traje do 1. travnja 2018. godine ili do isteka zaliha, zbog čega je idealno vrijeme da započnete uživati u fitness putovanju, kako kroz život, tako i do sljedeće destinacije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije