Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegov odabir

Pokrenuo burnu raspravu na internetu: Pahuljice se jedu s vodom, ne s mlijekom!

Shutterstock
10.04.2019.
u 12:14

Dok mnogi pahuljice serviraju s mlijekom, toplim ili hladnim, jedan je muškarac pokrenuo "buru" na Redditu tvrdeći kako bi se one trebale pripremati s vodom.

Sjećate li se kombinacije mlijeka i Coca-Cole?

Čudnovate kombinacije s namirnicama i dalje se nastavljaju. I dok su nekima određene kombinacije potpuno nespojive, drugima su sasvim – logične. 

Jedna od takvih je i kombinacija omiljenih žitnih pahuljica s vodom. Da, dok mnogi pahuljice serviraju s mlijekom, toplim ili hladnim, jedan je muškarac pokrenuo "buru" na Redditu tvrdeći kako bi se one trebale pripremati s vodom. 

Ipak, nije mu pošlo za rukom uvjeriti ostale da je njegova kombinacija "dobitna". 

"Okus mlijeka miješa se s okusom žitarica. S vodom to nije slučaj", napisao je na Redditu muškarac koji je objavio i video.

"Tekstura žitarica ostaje ista, a voda ne uništava njihov okus. Moji prijatelji ne slažu se sa mnom i kritiziraju ovu kombinaciju, stoga sam odlučio podijeliti svoje mišljenje s vama na Redditu da vidim što vi mislite o tome", napisao je muškarac nadajući se da će naići na podršku. 

Ipak, to se nije dogodilo. 

 

 

Komentara 1

MA
Maksima
13:18 10.04.2019.

Ja ako pahuljice jedem s mlijekom, meni zaboli želudac i osječam se satima napuhnato zato dodam kipuću vodu i malo jogurta pa nemam nikakvih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije