Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaži mi što piješ

Pićem koje pijete šaljete jasnu poruku što zapravo želite

'alkohol alkoholizam pice casa ovisnost'
' '
25.06.2010.
u 10:21

Gin votka na spoju kaže kako nikako ne idete u njegov stan poslije; margarita odaje dojam kako želite čuti koliko novca zarađuje; pivo poručuje kako želite da se prema vama ponaša kao prema dečkima

Piće koje pijete govori kako s eosjećate u pojedinoj situaciji. Barem tako tvrde Jordan Kaye i Marshall Altier autori  knjige How to Booze: Exqusite Cocktails and Unsud Advice. Ovaj odvjetnik i koktel majstor daju nam novi pogled na umijeće pijenja i razloge zbog kojih pijemo.

Imate spoj sa bivšim, upoznajete roditelje svog dečka ili ste izgubili posao? Kako kažu, to će otkriti i vaše piće. Ova knjiga, osim nekih recepata za nove alkoholne kombinacije, donosi i svoj stav o tome koji dojam odajete svojim pićem.

Evo nekih primjera:prema Kayeu,gin votka na spoju kaže kako nikako ne idete u njegov stan poslije;  margarita odaje dojam kako želite čuti koliko novca zarađuje; pivo  poručuje kako želite da se prema vama ponaša kao prema dečkima, samo puno bolje; mojito kako želite brak i djecu, a naručite li šapanjac šaljete mu poruku da  ste spremni na sve.

Ključne riječi

Komentara 3

HA
haman
14:32 30.06.2010.

da ženska na prvom susretu naruči gin votku poslala bi mi poruku da se želi napit ko krava

PE
perfa
17:19 04.07.2010.

kakva gomila gluposti...

DM
dr_max
13:46 11.08.2010.

Debil daje glupe izjave, a jos veci prepisuje iste za VL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije