Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i fino

Otkriven recept za McFlurry sladoled s omiljenim Oreo keksima

Cha Sampan
17.04.2020.
u 09:00

Potrebna su vam samo tri sastojka.

Iako je McDonalds dostupan putem McDelivery, Glovo i Pauza.hr dostave, mnogi se odlučuju isprobati recept za njihove popularne burgere i slastice jer im je jednostavnije, a i zabavnije, to odraditi u svoja četiri zida.

Cha Sampan s Filipina je, prenosi Insider, otkrila recept za najpopularniju slasticu iz ovog restorana brze hrane - sladoled McFlurry s Oreo keksima. Na Facebooku je pronašla recept za domaći sladoled, a odlučila je malo improvizirati, dodati nešto svoje i tako je došla do ovoga. "Iz prvog pokušaja mi je uspjelo i ispalo savršeno!"

Foto: Cha Sampan

BurgerKing ponovno 'trolla' McDonald's, pogledajte video:

Popis sastojaka je kratak, trebat će vam:
216 mililitara kondenziranog mlijeka
250 mililitara vrhnja za šlag
1 paket Oreo keksa (ili nekog drugog keksa s kremastim punjenjem)

Priprema:
Prvo pomiješajte kondenzirano mlijeko i vrhnje u plastičnoj posudi. Sampan savjetuje da prvo stavite pola mlijeka, a onda kada isprobate kakvog je okusa, dodate drugu polovicu. "Ako nije dovoljno slatko, dodajte drugu polovicu."

Nakon što ste to dobro izmiješali zajedno, Oreo kekse stavite u plastičnu vrećicu i usitnite ih rukama ili nekim težim predmetom koji imate u kuhinji. Sve što još trebate napraviti je dodati smrvljene kekse u smjesu vrhnja i mlijeka.

Dobiveni sladoled stavite u plastičnu posudu i u zamrzivač na 4 sata. Sampan savjetuje da ga svakih toliko provjerite, a ako i nakon četiri sata niste zadovoljni teksturom, ostavite još jedan sat.

Cha je još prije dvije godine svoj recept podijelila na Facebooku, a sada su ga primjetili sa stranice za hranu, Twisted. "Stavila sam ovaj recept kako bi ljudi vidjeli da sve možemo napraviti samostalno, u svom domu", govori Sampan i dodaje da je šokirana interesom koji se sada javio za sladoled.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije