Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti za svakoga

Ne živcirajte se! Ovako se možete spakirati ekonomično za vikend putovanje

Pakiranje
Foto: Thinkstock
13.05.2014.
u 15:07

Ne komplicirajte sebi život, pakiranje za kratki put nemora biti noćna mora

Kada putujete samo za vikend, nemojte pakirati 'cijelu kuću' i tako komplicirati sebi život!

Poštedite sebe

Spakirate omiljenu odjeću koja se lako savija i ne gužva se. Za tako kratko putovanje zaista ne morate isplanirati svaku odjevnu kombinaciju, ali je dobra ideja da izaberete općeniti stil i paletu boja, kao i odjevne predmete koji se dobro kombiniraju. Ljeti je sjajno to što se bijela boja može nositi u bilo koje doba dana i noći, a i slaže se sa svim bojama.

Na primjer, ponesite bijele platnene hlače, omiljene plave traperice, lakši džemper (ili širi šal) za večer, jednostavnu bijelu majicu kratkih rukava, dvije tunike, dva kupaća kostima i jednostavnu haljinu koja može poslužiti za izlazak.

Putujte u tenisicama ili mokasinama, a spakirajte par sandala s visokom petom i par ravnih sandala.

Ponesite dosta modnih detalja

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ako je odjeća jednostavna, onda je možete oplemeniti krupnijim, uočljivijim nakitom – veliki prsten, ručni sat u žarkoj boji, krupna ogrlica od koralja, drva, bisera ili tirkiza i srebrna/zlatna torbica za večer.

Reducirajte toaletne stvari i make up

Osim osnovnog, kao što su četkica i pasta za zube i preparati za njegu kože, ponesite apsolutni minimum šminke – samo ono bez čega ne možete. Za nekoga je to bočica parfema, uvijač za trepavice, maskara i rumenilo, a za nekoga ruž, parfimirani losion za tijelo i lak za kosu.

Spakirajte se pravilno

Sve spakirajte u višenamjensku torbu (koja izgledom podsjeća na kovčeg i tako se zatvara), koja može poslužiti i kao torba za plažu kad stignete na destinaciju. Ako ne možete sve spakirati, onda morate napraviti reviziju stvari – tijekom samo jednog vikenda nemoguće je nositi svu odjeću koja stane u ovakvu torbu!

>>Evo kako spakirati sve što vam treba za 10 dana putovanja u samo jednu torbu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije