Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdrava prehrana

Napravite nešto dobro za sebe i uštedite novac!

zdrava hrana
Foto: Thinkstock
09.02.2014.
u 08:09

Zdrava prehrana zaista može biti ekonomična opcija, jer je vrlo često jeftinija od raznih vrsta brze hrane ili drugih kaloričnih obroka u restoranima

Zdrava prehrana zaista može biti ekonomična opcija, jer je vrlo često jeftinija od raznih vrsta brze hrane ili drugih kaloričnih obroka u restoranima.

Priznajemo, uvozno maslinovo ulje i losos koštaju više nego jedan ručak u McDonalds'u, ali brza hrana sadrži velike količine nezdravih masnoća.

Dakle, odlazite češće na tržnicu, kupujte svježe voće i povrće, salate, koristite maslinovo ulje, jedite mahunarke i gljive umjesto mesa, uključite integralne žitarice u prehranu.

Ne samo što ćete sačuvati kućni budžet već će se to i pozitivno odraziti na vaše raspoloženje, razinu energije i obujam struka.

>>Znate li koliko voća treba pojesti za maksimum zdravstvene koristi?

Komentara 1

BI
biciklistica
10:32 09.02.2014.

Ja bih uvela više žitarica u prehranu ali ne znam kako. Molim vas tko zna kako da mi pošalje jednostavne recepte za svaki dan, različite žitarice na jelovniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije