Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva ideja

Muškarac od kosilice napravio mini bar - sve kako ne bi morao odlaziti do hladnjaka dok uživa u dvorištu

Reddit/@rightcoastguy
30.09.2020.
u 07:00

Skoro svakom predmetu koji se koristi, Matt može pronaći dodatnu namjenu.

Matt Benedetto poznat je po dizajniranju stvari koje riješavaju sitne probleme svakodnevice, a njegov novi izum prikladan je svima onima koji se vole opuštati u dvorištu, prenosi UNILAD. Zamislite ovo: Sunčate se i uživate u svom dvorištu i odjednom ožednite. Problem je što vam se ne da ustati i otići do hladnjaka. Matt je pronašao način da skrati te muke! 

Od male kosilice za travu napravio je mini bar i nazvao ga 'MowTender'. Ovaj super izum omogućava vam da uživate dok se trava kosi sama, a usput vam može donijeti hladno pivo ili omiljeni sok. 

Pogledajte video:

Na ideju je došao kada mu je jedna tvrtka poslala robota kosilicu - odmah je počeo razmišljati kako još može iskoristiti taj stroj.

Nažalost, ovaj proizvod nije u prodaji i nije poznato kada će stići na Mattovu stranicu 'Unnecessary inventions'.

Odlučio stati na kraj onima koji ne nose maske: Izumio pištolj koji im puca maske na lice

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije