Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

MSC Cruises otkriva planove za inovativan terminal za kružna putovanja u PortMiamiju

MSC Cruises
Foto: Promo
1/3
10.04.2019.
u 12:31

Novi terminal omogućit će poboljšano iskustvo gostima MSC Cruises-a, od ukrcaja do iskrcaja

MSC Cruises, najveća kompanija za kružna putovanja u privatnom vlasništvu, danas je otkrila detalje novog inovativnog terminala za kružna putovanja u PortMiamiju koji će podržati njezin stalan rast na tržištu Sjeverne Amerike, s posebnim naglaskom na Karibe.

Prema uvjetima sporazuma, koji je danas odobren od strane upravnog odbora okruga Miami-Dade, MSC Cruises će dizajnirati, izgraditi, upravljati i održavati veliku građevinu s dva terminala za brodove za kružna putovanja (AA i AAA) kao i dva veza. Dizajn je osmislila nagrađivana arhitektonska firma Arquitectonica, MSC Cruises-ovi ekskluzivni novi terminali u PortMiamiju moći će istodobno primiti dva mega broda za kružna putovanja, omogućujući tako kompaniji dvije istovremene operacije ukrcaja/iskrcaja i prolazak gotovo 28.000 putnika dnevno.

Pierfrancesco Vago, izvršni predsjednik MSC Cruises-a, izjavio je: „S 13 brodova za kružna putovanja koji će se floti pridružiti u sljedećih osam godina, naša ambicija je predstaviti najinovativnije klase brodova u PortMiamiju, pružajući gostima iz Sjeverne Amerike kao i iz ostalih zemalja uistinu bogat izbor.

Foto: Arena Hospitality Group

„Konkretno, novi terminal, koji će biti jedan od inovativnijih u industriji, omogućit će nam pružanje poboljšanog, visokokvalitetnog iskustva za goste od početka do kraja, od ukrcaja do iskrcaja, te tako pridonijeti njihovom potpunom uživanju u svakom trenutku odmora.“

MSC Cruises trenutno upravlja sa četiri broda koji polaze iz PortMiamija: MSC Seaside i MSC Armonia tijekom čitave godine, MSC Divina sezonski jednako kao i MSC Meraviglia koja će se ove jeseni pridružiti nabrojanim brodovima. Uz ove nove objekte, MSC Cruises će svake godine u PortMiami dovesti ukupno 1 milijun putnika.

Radovi na novim terminalima trebali bi započeti početkom 2020. godine. MSC Cruises trenutno procjenjuje kako bi radovi trebali biti dovršeni krajem 2022. godine, pa će u to vrijeme kompanija prebaciti sve svoje operacije na novi terminal.

Za više informacija posjetite www.mscpressarea.com

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije