Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Mladoženju osudili zbog vremena i mjesta prosidbe: 'Da mi netko ovo napravi, dobio bi udarac'

Facebook
11.09.2020.
u 09:30

Mladenka je fotografije prosidbe podijelila u grupi koja omalovažava vjenčanja, a njezina objava brzo je postala popularna.

Svaka djevojka mašta o idealnoj prosidbi i često zamišlja da će to biti na nekom romantičnom i posebnom mjestu. Iako gotovo svaki muškarac već zna kako bi taj trenutak, po želji djevojke, trebao izgledati, jedan očito nije usvojio to gradivo. On je svoju djevojku zaprosio u njihovoj kući – i to dok je bila na zahodu, prenosi Daily Mail.

Foto: Daniel Pavlić

Fotografija ovog nepoznatog muškarca podijeljena je u Facebook grupi za omalovažavanje vjenčanja i prosidbi, a mnogi su ostali šokirani njegovom idejom. "Najslučajnija prosidba ikad! Imam prijatelje u ovoj grupi tako da će oni znati da sam to ja. Moj dečko me zaprosio dok sam bila na zahodu!" napisala je ova buduća mladenka uz fotografiju. 

Njezina objava brzo je prikupila stotine komentara i lajkova, a mnogi su dijelili svoje zgražanje.

"Odličan trenutak! Dok ona obavlja nuždu", komentirao je jedan korisnik. "Zašto ga je uopće pustila u zahod", pitala se jedna korisnica. "Da mi netko upadne u kupaonicu, s prstenom ili bez njega, dobio bi udarac", našalila se druga.

Zamolio djecu da se pretvaraju kako govore na mobitel, a njihova ga gesta iznenadila:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije