Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mislite na zdravlje na vrijeme i osigurajte si sretan život uz Merkur

Merkur health4me
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
08.11.2016.
u 08:30

Merkur osiguranje svjesno je neprocjenjive vrijednosti zdravlja. Od samog početka, proizvodi osiguranja u Merkuru kreirani su kako bi na najbolji način zadovoljili želje i mogućnosti klijenata koji žele osigurati svoje zdravlje na vrijeme. Tradicija i iskustvo prvog europskog zdravstvenog osiguratelja najbolja su referenca i obećanje da će potrebe osiguranika biti zadovoljene. Kroz police Merkur zdravlje omogućavaju se korisnicima naknade za osigurane slučajeve i podrška za uspješno liječenje. Cilj Merkur dodatnog zdravstvenog osiguranja je učiniti sve za zdravlje korisnika kako bi mogli uživati u onom najvažnijem – svom životu i ispuniti ga blagostanjem.

Paketi dodatnog zdravstvenog osiguranja Merkur health4me  omogućavaju vam da što duže ostanete zdravi i preventivno djelujete na zdravlje, a u slučaju oboljenja da na vrijeme počnete s liječenjem.

Dodatno zdravstveno osiguranje dio je strategije Merkur osiguranja koje želi pružiti klijentima sigurnost u svim područjima potrebe za zaštitom života i zdravlja. U ponudi usluga tako je i osiguranje bolničke dnevnice koje predstavlja privatni budžet za dane provedene u bolnici i s kojim korisnik može podmiriti razne troškove poput telefona, novina, hrane i pića, računa, participacija i slično. Uz ovu uslugu omogućeno je da roditelj svojim prisustvom bolesnoj djeci olakša teške dane.

Merkur osiguranje u sklopu svog segmenta poslovanja Merkur zdravlje nudi i osiguranje od 23 teške bolesti koje su nažalost sve učestalije. Liječenje, oporavak, rehabilitacija, lijekovi, kvalitetna terapija i druga pomagala za teška oboljenja vrlo su skupa za oboljele i njihove obitelji. U takvim trenucima ovakva vrsta osiguranja može biti korisna pomoć i olakšati put prema ozdravljenju. U slučaju oboljenja od jedne od 23 teške bolesti koje ovo osiguranje pokriva, Merkur osiguranje isplaćuje ugovorenu osiguranu svotu. Za korisnika prestaje obaveza plaćanja premije, a osiguran je i dalje od teških bolesti iz ostalih grupa, sve do isteka osiguranja.

Merkur osiguranje korisnicima omogućava i uslugu putnog zdravstvenog osiguranja kako bi bezbrižno boravili u inozemstvu. Polica putnog zdravstvenog osiguranja vrijedi u cijelom svijetu, a u hitnim slučajevima zbog bolesti ili nezgoda na raspolaganju je SOS telefon. Polica nudi pokriće za slučaj hitne medicinske pomoći koja je potrebna zbog bolesti osiguranika ili posljedica nesretnog slučaja, uključujući bolničko liječenje, prijevoz do bolnice ili u mjesto boravka.

Osigurajte svoje zdravlje na vrijeme i odaberite najbolje u najbližoj poslovnici Merkur osiguranja. Saznajte više i na www.merkur.hr.

Želite prijaviti greške?