Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara škola kuhanja protiv novotarija
Povratak na članak

Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'

Komentirao je neke od najpopularnijih kulinarskih trendova i bio je vrlo kritičan

Komentari 29

DU
Deleted user
10:07 25.04.2017.

osjecam se kao svnja koja je pobegla iz svinjca jer sam odblokiran nakon 7 dana ,zahvaljujem dobrim ljudima u vecernjaku na slobodi misljenja i govora istina uvijek vrijedja ali cemo se morati suciti snjom

VL
PR
prarvat
08:42 25.04.2017.

šta je to restoran?

VL
CF
cimer_fraj
09:22 25.04.2017.

ovo sa uljem od tartufa je istina. Kupio sam ga prije par godina u Motovunu, i jos uvijek stoji u ormaru ....Istra sa svojim vratolomijama od tartuf je jedan veliki - iako dobro napravljeni - marketinski trik.

VL
Avatar ShuPac
ShuPac
11:21 25.04.2017.

što je to kobeanska govedina? ok znam da je to meso od goveda ali kako da ja prepoznam jeli govedina kobeanska ili je recimo švicrasko-talijansko-grčko-rimska?

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
15:48 25.04.2017.

Najbolja i najcjenjenija je kobe govedina (pogledati na int). Raditi od takvog mesa burgere je kao upotrijebiti zlatnu ingotu za potiskivac kod kiseljenja repe.

VL
DR
Draš
16:51 25.04.2017.

Gdje je moj haznfefer !

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
14:56 25.04.2017.

Tartufi iskljucivo i samo naribani pred gostom crni ili bijeli svejedno. Nikakvo ulje ili maslac ili neke mjesavine. Uostalom jeftine stvati se ne patvore. A o ed ulju drugom prilikom kao i o givency malvaziji.

VL
TB
taras.buljba
10:58 25.04.2017.

Ne ulazim ni u birtije kamoli u restoran tako da me se netice kao ni veliki broj Hrvata.

VL
IM
Immanuell
12:30 25.04.2017.

Ne znam ni sta je to..,,,,,

VL
Avatar naroz
naroz
23:11 25.04.2017.

Anthony Burdain je obicna pijanica kada je rekao da se nejede "Kobi beef" pijanica i drogista nista drugo- obicni seljak, bio je i ostao pijanica i drogista Kobi beef je govedina iz japana meso, najmekse i najlepse meso koji moza moza da se pojede, a to sto no kaze da nevalja on je na drogama jer ne naucio da jede ono smece u americi . Jeo sam to meso u japanu i to vam se topi u ustima. Sta ces 'dosao seljak u grad i ostaje seljak"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.