Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'
Komentirao je neke od najpopularnijih kulinarskih trendova i bio je vrlo kritičan
Komentari 29
šta je to restoran?
ovo sa uljem od tartufa je istina. Kupio sam ga prije par godina u Motovunu, i jos uvijek stoji u ormaru ....Istra sa svojim vratolomijama od tartuf je jedan veliki - iako dobro napravljeni - marketinski trik.
što je to kobeanska govedina? ok znam da je to meso od goveda ali kako da ja prepoznam jeli govedina kobeanska ili je recimo švicrasko-talijansko-grčko-rimska?
Najbolja i najcjenjenija je kobe govedina (pogledati na int). Raditi od takvog mesa burgere je kao upotrijebiti zlatnu ingotu za potiskivac kod kiseljenja repe.
Gdje je moj haznfefer !
Tartufi iskljucivo i samo naribani pred gostom crni ili bijeli svejedno. Nikakvo ulje ili maslac ili neke mjesavine. Uostalom jeftine stvati se ne patvore. A o ed ulju drugom prilikom kao i o givency malvaziji.
Ne ulazim ni u birtije kamoli u restoran tako da me se netice kao ni veliki broj Hrvata.
Ne znam ni sta je to..,,,,,
Anthony Burdain je obicna pijanica kada je rekao da se nejede "Kobi beef" pijanica i drogista nista drugo- obicni seljak, bio je i ostao pijanica i drogista Kobi beef je govedina iz japana meso, najmekse i najlepse meso koji moza moza da se pojede, a to sto no kaze da nevalja on je na drogama jer ne naucio da jede ono smece u americi . Jeo sam to meso u japanu i to vam se topi u ustima. Sta ces 'dosao seljak u grad i ostaje seljak"
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
osjecam se kao svnja koja je pobegla iz svinjca jer sam odblokiran nakon 7 dana ,zahvaljujem dobrim ljudima u vecernjaku na slobodi misljenja i govora istina uvijek vrijedja ali cemo se morati suciti snjom