Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostvarenje želja

Lijepa Zagrepčanka na korak do posla iz snova!

lorena derežanin
Foto: Facebook
1/2
29.10.2014.
u 13:18

Zagrepčanka Lorena Derežanin na međunarodnom natječaju "The Best Dive in the World" trenutno je na drugom mjestu

Zagrepčanka Lorena Derežanin natječe se za ronilački posao iz snova. Na međunarodnom natječaju "The Best Dive in the World", u organizaciji Blue Season Bali resorta, ova 27-godišnja Zagrepčanka nalazi se na drugom mjestu i nadohvat je ostvarenja posla iz snova.

Lorena u promotivnom videu, s kojim se natječe, objašnjava zašto je upravo ona najbolja za posao profesionalnog ronilačkog instruktora.

Natječaj završava 31. listopada, nakon čega će četvero sudaca odabrati osam natjecatelja koji će se krajem iduće godine naći na Baliju gdje će se boriti za prvo mjesto.

- Pobijedim li na ovom natječaju, napokon ću se moći posvetiti ronjenju. Time ću također dobiti priliku za podizanje svijesti o važnosti očuvanja podmorja i ugroženih koraljnih grebena - kaže ova biologinja koja trenutačno radi na zagrebačkom Institutu za istraživanje i razvoj održivih ekosustava.

Sve njene aktivnosti možete pratiti na njenoj Facebook stranici, a svoj glas možete joj dati ovdje. 

>>Rekli su: Posao čeka. Za tri dana bila sam tamo!

>>Bio je to najteži posao na svijetu, a ne posao iz snova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije