Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ih žele kušati

Jeste li probali jaja u oblacima? Donosimo recept koji je zaludio sve

jaja u oblacima
Foto: Screenshot YouTube
08.05.2017.
u 14:02

Osim što su ukusna, izgledaju odlično pa ih svi žele na svom jelovniku

Ako ste aktivni na društvenim mrežama, onda ste sigurno primijetili fotografije pečenih jaja kakva dosad niste tako često viđali. Svima su poznata jaja na oko, kajgana, kuhana jaja, poširana, no jeste li probali jaja u oblacima?

Taj je recept zaludio internet i svi ih žele kušati. Osim što su ukusna, izgledaju odlično, a nije ih teško napraviti pa su time još privlačnija.

A ako i vi želite uživati u ovakvim jajima, evo recepta:

Potrebno je odvojiti žumanjak od bjelanjka. Bjelanjak tucite dok ne postane pjenast te dodajte u njega jednu žlicu parmezana. Rasporedite bjelanjak na masni papir, napravite udubljenje u koje ćete staviti žumanjak i pecite jaja 5 do 7 minuta, ovisi kako volite. Dobar tek! 

Komentara 7

VI
Vito
07:40 09.05.2017.

Na razne se načine mogu probati jaja u oblacima ______ Za one kojima je priroda odbojna postoje i drugi načini probanja jaja u oblacima ---- parna kupelj --- sauna --- obična kupaonica zaparena vrućom vodom iz tuša

Avatar Habsburg
Habsburg
23:52 08.05.2017.

Unaprijed se zna kaj je K. Lubina pisala ...

VI
Vito
07:20 09.05.2017.

Jeste li probali jaja u oblacima? ________ Nisam. ________ A znadete li tko najbolje čuva jaja i nikad ih ne razbije???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije