Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična ideja!

Zaboravite limuzine i automobile: U Zagrebu možete unajmiti svadbeni tramvaj!

Lilly Brezovai/Zakaj volim Zagreb
27.05.2024.
u 12:30

Cijene najma tramvaja ovise o trajanju vožnje, vrsti tramvaja i dodatnim uslugama koje odaberete.

Jeste li ikada šetali Zagrebom i odjednom iz tramvaja čuli glazbu i slavlje? Sve više Zagrepčana i posjetitelja glavnog grada odlučuje svoje posebne događaje obilježiti na zaista jedinstven način – najmom tramvaja. Bez obzira na to planirate li vjenčanje, rođendansku proslavu, godišnjicu ili korporativni događaj, vožnja tramvajem kroz grad može vašem slavlju dodati poseban šarm i nezaboravno iskustvo.

Nedavno je ovome svjedočila i jedna članica Facebook grupe Zakaj volim Zagreb. Naime, kako mnogi ne znaju za mogućnost ove usluge, iznenadila se kada je čula muziku, pjesmu i veselje iz tramvaja te natpis: Lana i Nenad, upravo vjenčani. I, dok su neki bili iznenađeni viđenim drugi su rekli kako ova mogućnost već dugo postoji te da je mnogi koriste. 

Foto: Lilly Brezovai/Zakaj volim Zagreb

Najam tramvaja omogućuje vam da u potpunosti prilagodite svoje slavlje. ZET, kao glavni pružatelj usluga gradskog prijevoza, nudi najam različitih vrsta tramvaja, uključujući povijesne modele koji su idealni za tematske događaje, kao i moderne tramvaje koji mogu biti opremljeni svim pogodnostima za ugodnu vožnju.

Proces najma tramvaja je jednostavan, ali zahtijeva određeno planiranje. Prvo, potrebno je odabrati datum i vrijeme te kontaktirati ZET kako biste provjerili dostupnost. Nakon što odaberete vrstu tramvaja i rutu kojom želite voziti, slijedi dogovor o detaljima poput dekoracija, glazbe i dodatnih usluga kao što je catering.

VEZANI ČLANCI: 

Cijene najma tramvaja ovise o trajanju vožnje, vrsti tramvaja i dodatnim uslugama koje odaberete. Standardna vožnja od sat vremena može koštati od 200 do 300 eura - ovisi koji tip tramvaja želite, dok cijene mogu rasti ovisno o specifičnim zahtjevima i dodatnim uslugama. 

Zaigrana vožnja u zagrebačkim tramvajima: Orkestar ZET-a oduševio sa svojom svirkom putnike

Ključne riječi

Komentara 1

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
14:33 27.05.2024.

Ja bih iznajmio jedan tramvaj koji će za iznimku voziti prema voznom redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije