Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ogorčena trudnica

"Ja sam veganka i moj suprug traži da u trudnoći počnem jesti meso"

Trudnoća
Getty Images
19.03.2019.
u 16:12

Druge veganke napisale su kako su imale zdrave trudnoće i zdrave bebe i nisu mijenjale ništa u svojoj veganskoj prehrani,primjerice, počele jesti meso...

Buduća majka, trudnica i veganka požalila se na društvenoj mreži Mumsnet kako joj je suprug rekao da bi tijekom trudnoće trebala jesti meso zbog zdravlja djeteta.

Žena s nadimkom ElizabethForever na toj je društvenoj mreži napisala kako je veganka od rođenja i pitala ostale korisnice te društvene mreže kako bi one reagirale da im suprug zatraži da iznenada promijene prehranu.

Elizabeth je navela kako joj je suprug rekao da je zabrinut zbog zdravlja djeteta jer ne konzumira meso, a ono bi, smatra suprug, trebalo biti dio njene prehrane u trudnoći iako ga nije prije jela.

Odgovori drugih majki su podijeljeni, neki je podržavaju, neki su na strani njenog supruga. 

Trudnica je pojasnila kako nikada nije imala problema s željezom u krvi i naglasila kako je uzrujana zbog toga što jen suprug sada traži da promijeni svoj način života, kakav poznaje od rođenja i kakvu ju je prihvatio. 

Druge veganke napisale su kako su imale zdrave trudnoće i zdrave bebe i nisu mijenjale ništa u svojoj veganskoj prehrani, a jedna majka, koja jede meso kao sastavni dio svoje prehrane, pojasnila je kako iznenadna konzumacija mesa veganima može napraviti i velike zdravstvene probleme koje je, svakako u trudnoći, poželjno izbjegavati. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Komentara 4

IL
ilijan
20:34 19.03.2019.

Šta glumatate treba jesti sve što jedu normalni ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije