Naslovnica Lifestyle Zdravlje

"Ja sam veganka i moj suprug traži da u trudnoći počnem jesti meso"

Druge veganke napisale su kako su imale zdrave trudnoće i zdrave bebe i nisu mijenjale ništa u svojoj veganskoj prehrani,primjerice, počele jesti meso...
19. ožujka 2019. u 16:12 4 komentara 1833 prikaza
Trudnoća
Foto: Getty Images

Buduća majka, trudnica i veganka požalila se na društvenoj mreži Mumsnet kako joj je suprug rekao da bi tijekom trudnoće trebala jesti meso zbog zdravlja djeteta.

Trudnoća, test za trudnoću oprez! Žene mogu ostati trudne i kada uzimaju oralne kontraceptive? Evo zbog čega...

Žena s nadimkom ElizabethForever na toj je društvenoj mreži napisala kako je veganka od rođenja i pitala ostale korisnice te društvene mreže kako bi one reagirale da im suprug zatraži da iznenada promijene prehranu.

Elizabeth je navela kako joj je suprug rekao da je zabrinut zbog zdravlja djeteta jer ne konzumira meso, a ono bi, smatra suprug, trebalo biti dio njene prehrane u trudnoći iako ga nije prije jela.

Odgovori drugih majki su podijeljeni, neki je podržavaju, neki su na strani njenog supruga. 

Gljive zdravlje Znate li što se može dogoditi vašem tijelu ako jedete gljive dvaput tjedno?

Trudnica je pojasnila kako nikada nije imala problema s željezom u krvi i naglasila kako je uzrujana zbog toga što jen suprug sada traži da promijeni svoj način života, kakav poznaje od rođenja i kakvu ju je prihvatio. 

Druge veganke napisale su kako su imale zdrave trudnoće i zdrave bebe i nisu mijenjale ništa u svojoj veganskoj prehrani, a jedna majka, koja jede meso kao sastavni dio svoje prehrane, pojasnila je kako iznenadna konzumacija mesa veganima može napraviti i velike zdravstvene probleme koje je, svakako u trudnoći, poželjno izbjegavati. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice kada ugleda oca bez brade

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
  • ilijan:

    Šta glumatate treba jesti sve što jedu normalni ljudi