Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puna je samopouzdanja

Tvrdi da je 'prezgodna' za spojeve: 'Muškarci se boje moje ljepote'

@amouredelavie
09.04.2024.
u 12:30

Manekenka kaže da njezin izgled dovodi do toga da muškarci troše mnogo novca kako bi vidjeli njezine fotografije, a također joj vole poklanjati i darove s njezine "liste želja"

Plus-size manekenka tvrdi da je njezina ljepota zapravo prokletstvo… zato što je se muškarci boje jer je ''prezgodna''. Lauren Butler, 26-godišnjakinja, zarađuje tisuće eura od svojeg izgleda na internetu, ali iako novac pritječe, njezin život nije tako uzbudljiv kao što mislite. Unatoč 3,4 milijuna pratitelja na Instagramu, bivša sluškinja koja je postala model, a koja je podrijetlom iz Sjeverne Karoline, vjeruje da su muškarci previše nesigurni da bi joj prišli, piše The Sun

"Mislim da me se muškarci plaše", rekla je Lauren. "Definitivno sam trenutačno otvorena za primanje ljubavi, ali je ne tražim aktivno. Ako to nije organska veza, nisam zainteresirana, ali ako dođe do toga, apsolutno bih se odlučila za to. Ali teško je biti ovako zgodan… muškarci misle da sam prelijepa da bi hodali sa mnom ili se brinu da ću ih odbiti." 

VEZANI ČLANCI: 

"Kada netko razmišlja o izlasku sa mnom, gleda moje fotografije i misli da imam puno opcija. Pitaju se: 'Zašto bi htjela izlaziti sa mnom?'" dodaje. No, Lauren kaže da je na kraju dana biti model samo njezin posao. "Mislim da muškarce više zanima moje tijelo nego da me zapravo upoznaju", nastavila je. "Obožavatelji su šokirani koliko sam ljubazna i skromna kada me upoznaju u stvarnom životu." 

"Muškarci me vide kao seksualni objekt, ali također se ne mogu nositi sa samouvjerenom ženom – potreban je siguran muškarac da bi prihvatio posao kojim se bavim", kaže. S tako brojnom digitalnom publikom, Lauren često bude prepoznata na ulici. Iako još nije hodala s obožavateljem, ne bi se protivila tome kad bi se pojavio pravi muškarac.

Foto: @amouredelavie

"Mnogi obožavatelji traže moj broj na internetu, ali neću ga tek tako dati nekome", rekla je. "Da sam upoznala nekoga u stvarnom svijetu i da je slučajno obožavatelj, bila bih spremna izlaziti s njim. Moj posljednji spoj bio je prošlog ljeta." 

Manekenka kaže da njezin izgled dovodi do toga da muškarci troše mnogo novca kako bi vidjeli njezine fotografije, a također joj vole poklanjati darove s njezine "liste želja". Međutim, striktno nema golotinje. Iako voli svoj posao, Lauren kaže da ljepota može imati svoju cijenu, jer se često mora suočavati s kritikama.

VEZANI ČLANCI: 

"Ne dijelim gole fotografije", objasnila je, "Iako mislim da bi ih puno obožavatelja željelo vidjeti. Neki od njih su mi rekli da više vole tu misteriju. Stvarno je lijepo to čuti." Samouvjerena Lauren kaže da na društvenim mrežama ima nasilnika i priznaje da može biti uznemirujuće čitati negativne komentare.

Međutim, dodaje da joj je sveukupno postojanje na internetu pomoglo da bude vrlo samouvjerena. "Opet, uvijek sam bila prilično samouvjerena osoba. Prilično sam visoka i isticala sam se u srednjoj školi zbog svoje visine", nastavila je. "Ja volim imati obline. Najljepša stvar koju možete nositi je samopouzdanje." 

Što se tiče toga kakvog muškarca traži, Lauren kaže da je otvorena za sve tipove i ne pravi razliku na temelju izgleda. Ali želi ozbiljnu vezu. "Želim nešto dugoročno, što na kraju vodi braku", rekla je.

'Ljudi govore da naša ljubav nije 'prava' samo zato što je supruga zgodnija od mene'

Komentara 10

Avatar ljutapica
ljutapica
13:43 09.04.2024.

Ovo neki ženski Zoran Milanović

MA
MadMax1
13:24 09.04.2024.

Smanji čvarke dite moje

V0
Vlaskoulicanec4.0
14:12 09.04.2024.

Ako ništa drugo, samopouzdanja ima... Uz barem 40 kila previše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije