Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra mama

Nakon stravične prometne nesreće morala je birati - izgubiti nogu ili dijete

17.09.2019.
u 14:51

Čim sam saznala da sam trudna sve se promijenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definira kao osobu, ali dijete će obilježiti moj život, dodala je Caitlin.

Caitlin Conner (29) iz Teksasa doživjela je tešku prometnu nesreću dok se vozila na motoru, a tek je u bolnici saznala da je četiri tjedna trudna. Trebala se podvrgnuti nizu operacija kako ne bi izgubila nogu, a samim time bi njezino nerođeno dijete došlo u opasnost, a na kraju je dozvolila da joj se amputira noga, ali spasi dijete. 

"Bila je lijepa večer i moj partner i ja smo se odlučili na motoru provozati do kuće njegovih roditelja. Mlada žena je dolazila iz suprotnog smjera, a nije nas vidjela jer je pisala poruke na mobitelu dok je vozila. Vidjeli smo da će se sudariti s nama. Preletjela sam preko motora, kotrljala sam se i onda sam se zaustavila. Sjela sam i pogledala nogu, a lijevi gležanj mi je bio okrenut prema unutra", rekla je za Metro. 

Imala je šest operacija kako bi joj izvadili kost i popunili rupu u gležnju. Nakon dva tjedna je odlučila da nema smisla spašavati nogu. Primala je najmanju dozu anestezije i male doze antibiotika zbog trudnoće, a znala je da je donijela pravu odluku. "Čim sam saznala da sam trudna sve se promijenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definira kao osobu, ali dijete će obilježiti moj život", dodala je Caitlin.

Za vrijeme trudnoće, Caitlin je ponovno učila hodati, a na nozi ima protezu. Napravila je sve što je mogla kako bi se normalno igrala i trčala za svojom kćerkom. Otkrila je i da uživa u mnogim sportovima kao što su trčanje, plivanje, skijanje,boks i bicikliranje, a uz to je i vježbala kako bi ojačala mišiće. 
Aktivna je u treniranju, a upoznala je i Arnolda Schwarzeneggera.

 

Pogledajte kako se zdravo hraniti nakon 50. godine života: 

Ključne riječi

Komentara 2

KB
kbr
15:46 17.09.2019.

jedini normalan odabir

IR
irenajordan95
19:12 17.09.2019.

Ovo je jedna od najtuznijih i istovremeno najdirljivijih prica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije