Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Nakon stravične prometne nesreće morala je birati - izgubiti nogu ili dijete

Čim sam saznala da sam trudna sve se promijenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definira kao osobu, ali dijete će obilježiti moj život, dodala je Caitlin.
17. rujna 2019. u 14:51 2 komentara 10054 prikaza

Caitlin Conner (29) iz Teksasa doživjela je tešku prometnu nesreću dok se vozila na motoru, a tek je u bolnici saznala da je četiri tjedna trudna. Trebala se podvrgnuti nizu operacija kako ne bi izgubila nogu, a samim time bi njezino nerođeno dijete došlo u opasnost, a na kraju je dozvolila da joj se amputira noga, ali spasi dijete. 

Neobičan slučaj Trudnica jede samo voće, a nada se da će iste prehrambene navike imati i njezino dijete

"Bila je lijepa večer i moj partner i ja smo se odlučili na motoru provozati do kuće njegovih roditelja. Mlada žena je dolazila iz suprotnog smjera, a nije nas vidjela jer je pisala poruke na mobitelu dok je vozila. Vidjeli smo da će se sudariti s nama. Preletjela sam preko motora, kotrljala sam se i onda sam se zaustavila. Sjela sam i pogledala nogu, a lijevi gležanj mi je bio okrenut prema unutra", rekla je za Metro. 

što kažete? Jesu li ovi ljudi pretjerali u plastičnim operacijama?

Imala je šest operacija kako bi joj izvadili kost i popunili rupu u gležnju. Nakon dva tjedna je odlučila da nema smisla spašavati nogu. Primala je najmanju dozu anestezije i male doze antibiotika zbog trudnoće, a znala je da je donijela pravu odluku. "Čim sam saznala da sam trudna sve se promijenilo. Beba je bila u prvom planu. Noga me ne definira kao osobu, ali dijete će obilježiti moj život", dodala je Caitlin.

STRAŠAN DOGAĐAJ Muškarac šakom udario djevojku (21), ona ostala u komi i gluha, a on nevin

Za vrijeme trudnoće, Caitlin je ponovno učila hodati, a na nozi ima protezu. Napravila je sve što je mogla kako bi se normalno igrala i trčala za svojom kćerkom. Otkrila je i da uživa u mnogim sportovima kao što su trčanje, plivanje, skijanje,boks i bicikliranje, a uz to je i vježbala kako bi ojačala mišiće. 
Aktivna je u treniranju, a upoznala je i Arnolda Schwarzeneggera.

 | Autor :

 

Pogledajte kako se zdravo hraniti nakon 50. godine života: 

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak