Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Fotografija ovog para zbunila je internet: Možete li shvatiti tko gdje sjedi?

Kellie Gnauck/Instagram
29.03.2021.
u 11:30

Nekima je fotografija genijalna, a nekima je jeziva.

Kellie Gnauck i partner Sam Cassidy iz Greenwicha kupili su novu sofu i odlučili se zajedno fotografirati kako bi je pokazali obitelji u Australiji. Fotografija koju su 'okinuli' ispala je optička iluzija zbog kuta fotografiranja i njihovog položaja sjedenja - izgleda kao da su zamijenili glave i teško je shvatiti koje su noge njezine, a koje njegove.

"Pet mjeseci smo čekali novi kauč, pa smo onako uzbuđeni kada je stigao, odlučili zabilježiti taj trenutak fotografijom. Optička iluzija koja se stvorila je zapravo jedini razlog zašto smo je objavili na društvenim mrežama, inače to i nije naša najbolja fotografija. Uvijek sam mislila da su te optičke iluzije lažne, nisam mislila da se to ovako spontano može dogoditi", rekla je 29-godišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kellie Gnauck (@gnaucky)

Objavili su fotografiju na njezinom Instagram profilu i nije dugo trebalo da se 'podigne prašina' i da broj komentara dosegne četveroznamenkasti broj, prenosi LADbible.

"Zadnja fotografija u ovoj objavi me potpuno zbunila", komentirao je jedan korisnik dok su se drugi složili s njim.

I dok neki ljudi misle da je fotografija pomalo jeziva, 34-godišnji Sam kaže da je ne vidi na taj način. "Zapravo mislim da je genijalna."

Pogledajte video: Koliko kave je previše kave?

Još jedna optička iluzija zaludjela internet: Pomiče li se dijamant ili ne?

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
17:36 29.03.2021.

Zbunjujuce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije