Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može lakše

Evo kako možete u samo 2 koraka oguliti kuhano jaje

Kako oguliti jaje
Foto: screenshot/youtube
1/3
05.02.2015.
u 13:26

Vjerojatno imate neke svoje "aseve iz rukava" ili "trikove" koji se generacijama prenose, a jamče jednostavnije, lakše i brže načine da ogolite kuhano jaje.

Koliko vremena vam treba da skinete ljusku s kuhanog jajeta?

Vjerojatno imate neke svoje "aseve iz rukava" ili "trikove" koji se generacijama prenose, a jamče jednostavnije, lakše i brže načine da ogolite kuhano jaje.

Ipak, vjerojatno niste pokušali jajetu skinuti ljusku na ovaj način. Ako je suditi po ovom videu, to je najlakši i najbrži način da očistite jaje od ljuske, a na nama je samo da ga isprobamo i sami.

Pogledajte video...

 

>>Je li ovo najnevjerojatniji način za brzinsko čišćenje krumpira

>>Spremate se na put? Evo kako složiti odijelo a da se ne zgužva

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije