Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UAE

Dubai - posjetite carstvo futurizma

dubai
Marijana Faletić
10.02.2010.
u 13:53

Posljednjih trideset godina ubrzane modernizacije i nezaustavljive izgradnje pretvorile su Dubai u jedan od najekskluzivnijih gradova svijeta, ne samo po svojem glavnom obilježju, futurističkoj arhitekturi, već i po nevjerojatnom broju skupocjenih robnih kuća te atmosferi koja na svakom koraku odaje osjećaj bogatstva i blagostanja.

Na šestodnevno grupno putovanje krenuti možete 9. ožujka zrakoplovom iz Zagreba. Cijena aranžmana iznosi od 5890 kn po osobi, a uključuje prijevoz zrakoplovom prema programu, prijevoz zračna luka - hotel – zračna luka, smještaj u hotelu 4* u gradu u dvokrevetnim standard sobama na osnovi 5 noćenja s doručkom, razgled grada, pratitelja putovanja, pripremu putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje pristojbe zračnih luka 1050 kn (obvezna doplata), trošak vize kn 650 (izdaje se do 14 dana prije putovanja), neobavezne izlete, troškove osobne prirode (piće, telefon, ostalo) te putno i zdravstveno osiguranje.

www.generalturist.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije